#NoMakeupBeauty: Η Μαρία Ηλιάκη πιο όμορφη από ποτέ χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Μαρία Ροδίτη
#NoMakeupBeauty: Η Μαρία Ηλιάκη πιο όμορφη από ποτέ χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Είναι απλά υπέροχη!

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων λαμβάνει και επίσημα τέλος αύριο, την ημέρα των Θεοφανείων, και η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες από εμάς έχουμε αρχίσει να επιστρέφουμε στην προηγούμενη κατάστασή μας όσον αφορά το μακιγιάζ. Τι εννοούμε; Πως μέσα στις γιορτές βαφτήκαμε αρκετά έστω για να μείνουμε στο σπίτι μόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά τώρα σιγά-σιγά έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε πραγματικούς ρυθμούς καραντίνας.

Ξυπνάμε το πρωί, παίρνουμε πρωινό και καθόμαστε μπροστά στον υπολογιστή χωρίς κανένα απολύτως μακιγιάζ. Η #nomakeup ζωή μας είναι και πάλι γεγονός και δεν χρειάζεται αυτό να μας στενοχωρεί. Αρκεί να σκεφτούμε πως μόνο καλό στην επιδερμίδα μας κάνουμε. Ίσως αυτό να σκέφτηκε και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία -μάλιστα- δε δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό εντελώς αμακιγιάριστη, έτσι όπως ξυπνά κάθε πρωί.

Η Μαρία, άλλωστε, μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως δεν έχει ενδοιασμούς και ανασφάλειες με την εικόνα της. Και με αυτήν τη φωτογραφία της, την οποία θα βρεις στην παρακάτω gallery, το λέει ξεκάθαρα.

Όπως θα δεις, η Μαρία Ηλιάκη έχει απαρνηθεί το loungewear της καραντίνας και έχει φορέσει ένα όμορφο ρούχο σε έντονο, φούξια χρώμα. Δεν ασχολήθηκε, όμως, καθόλου με το μακιγιάζ. Ποζάρει εντελώς άβαφη, «τσαλακώνεται» και μας αποδεικνύει πως η ομορφιά δεν χρειάζεται φτιασίδια. Για δες…

Διάβασε ακόμα: Η Jennifer Lopez αφαιρεί όλο το μακιγιάζ της on camera και είναι κάπως έτσι…