#WhiteGoldNails: Γιατί σήμερα θέλουμε κάτι κομψό, γιορτινό και λαμπερό

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#WhiteGoldNails: Γιατί σήμερα θέλουμε κάτι κομψό, γιορτινό και λαμπερό

Είναι γιορτή σήμερα και έχουμε λαμπερά νύχια να σου προτείνουμε

Το ότι λατρεύουμε το χρυσό εδώ στο Queen το ξέρεις. Ξέρεις επίσης ότι έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στο λευκό μανικιούρ ΚΑΙ τους κομψά διακριτικούς συνδυασμούς. Δεν είναι δύσκολο λοιπόν να καταλάβεις γιατί διαλέξαμε #WhiteGoldNails για το σημερινό nailspiration. Το λευκό και το χρυσό είναι ένας πολυτελής αλλά διακριτικός συνδυασμός που ταιριάζει στη σημερινή γιορτή και θα σε κάνει να θέλεις να βάψεις τα νύχια σου ακριβώς σε αυτά τα χρώματα.

Όχι, προφανώς και δεν ξεχάσαμε ότι τα nail bars είναι κλειστά για αυτή την εβδομάδα αλλά ελπίζουμε να ανοίξουν την επόμενη. Σε κάθε περίπτωση όμως, κατά τη διάρκεια των γιορτών (μα πότε πέρασαν!) σου είχαμε δείξει χρυσά και λευκά βερνίκια για glam μανικιούρ και τώρα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για διακριτική λάμψη στα δάχτυλά σου.

Για να σε βοηθήσουμε –όπως κάνουμε πάντα- διαλέξαμε τα δέκα πιο όμορφα που βρήκαμε στους αγαπημένους μας λογαριασμούς στο Instagram και τα βάλαμε σε μία απολαυστική gallery pου θα βρεις με ένα scroll πιο κάτω. Όχι, δεν είναι όλα πανεύκολα αλλά κάποια μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου με λίγη υπομονή και πολλή όρεξη. Φτιάξε τώρα έναν δεύτερο καφέ και πήγαινε παρακάτω για να εμπνευστείς και να ξεκινήσεις τη μέρα σου τόσο γιορτινά όσο της αρμόζει αλλά πάνω από όλα κομψά!

Διάβασε ακόμα: Το πρώτο #NailspirationPotpourri του 21᾽είναι εδώ και θέλουμε να χαλαρώσεις