Κάνε ένα διάλειμμα και δες 12 beauty φωτογραφίες-έργα τέχνης

Μαρία Ροδίτη
Κάνε ένα διάλειμμα και δες 12 beauty φωτογραφίες-έργα τέχνης

Άσε για λίγο στην άκρη την κακή διάθεση και τις δυσάρεστες ειδήσεις που αφορούν τον Covid-19!

Όπου σταθείς και όπου βρεθείς, όποιο τηλεοπτικό ή διαδικτυακό κανάλι κι αν ανοίξεις ακούς καθημερινά δυσάρεστες ειδήσεις που αφορούν τα κρούσματα και τους θανάτους από Covid-19! Αυτός ο νέος ιός έχει αλλάξει πλήρως τη ζωή μας, αλλά και εμάς. Μας έχει κάνει πια να φοβόμαστε την επαφή με τους άλλους ανθρώπους, να κλεινόμαστε στον εαυτό μας και -συχνά- να κάνουμε κακές σκέψεις.

Και όλο αυτό, βέβαια, μόνο αρνητικό αντίκτυπο έχει στην ψυχολογία μας. Αλήθεια, θυμάσαι πόσες φορές τον τελευταίο καιρό είπες «δεν αντέχω άλλο μέσα στο σπίτι», «πότε θα τελειώσει όλο αυτό;» και γενικά έφτασες στα όριά σου; Εγώ το έπαθα πολλές φορές πάντως και ομολογώ πως έχω απηυδύσει. Δεν έχω, όμως, να κάνω τίποτε άλλο πέρα από υπομονή.

Ή μάλλον… βρήκα κάτι πολύ όμορφο και αισιόδοξο. Ανακάλυψα σήμερα το πρωί κάποιες υπέροχες, beauty φωτογραφίες στο Instagram που με έβαλαν στη διαδικασία να τις χαζεύω για αρκετή ώρα. Φωτογραφίες με υπέροχη αισθητική, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, που απεικονίζουν εντυπωσιακά make up looks, χρώματα μαλλιών και χτενίσματα.

Όλες, όμως, είχαν ένα κοινό στοιχείο! Κατάφεραν να με κάνουν να νιώσω ήρεμη, να χαλαρώσω, να μη σκέφτομαι με γκρίνια, νεύρα και κακή διάθεση και στο τέλος να χαμογελάσω. Το είχα πολλή ανάγκη όλο αυτό και νομίζω πως κι εσύ το έχεις. Κάνε, λοιπόν, τώρα ένα διάλειμμα από τη δουλειά σου και περιηγήσου στην παρακάτω gallery. Θα ηρεμήσει το κεφάλι σου όσο δε φαντάζεσαι.

Cover photo: @beasweetbeauty

Διάβασε ακόμα: Το #1 beauty trend του 2021 θα σε κάνει να χαμογελάσεις πλατιά