Αυτό το προϊόν δεν αποχωρίζεται στο μακιγιάζ της η Kim Kardashian

Μαρία Ροδίτη
Αυτό το προϊόν δεν αποχωρίζεται στο μακιγιάζ της η Kim Kardashian

Είναι το παν για αψεγάδιαστο make up!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορούμε να συζητάμε ώρες ατέλειωτες για την Kim Kardashian. Εμάς, ωστόσο, σαν beauty girls που είμαστε, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η εικόνα του προσώπου της και το αψεγάδιαστο- κάθε φορά- μακιγιάζ της. Ναι, σίγουρα η reality star φροντίζει την επιδερμίδα της με skincare προϊόντα και θεραπείες σε δερματολόγο ή αισθητικό, ώστε το δέρμα της κυριολεκτικά να λάμπει.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό… Και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στο make up της κάνουν σωστή δουλειά. Για την ακρίβεια ένα και μοναδικό προϊόν είναι αυτό που χαρίζει το flawless αποτέλεσμα στο μακιγιάζ της. Αναρωτιέσαι ποιο είναι; Μα, φυσικά, το foundation.

https://www.instagram.com/p/B8hJ5rYniai

Η Kim Kardashian εμπιστεύεται εδώ και χρόνια τη make up artist, Ash K Holm, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε μέσα από το κανάλι της στο Youtube το foundation που φορά στην Kim και το οποίο χαρίζει πορσελάνινη, βελούδινη επιδερμίδα. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Λιώνει (με την καλή έννοια) πάνω στο δέρμα, καλύπτει απίστευτα καλά και σου δίνει την αίσθηση ενός serum. Γι’ αυτό, άλλωστε, είναι ένα staple στις εμφανίσεις της Kim στο κόκκινο χαλί και υπάρχει στο kit κάθε make up artist». Σε πρώτη σκέψη ο νους σου σίγουρα θα πάει στο brand της Kim, KKW Beauty, αλλά… ΟΧΙ! Δεν είναι αυτής της εταιρείας το best seller foundation.

Στην παρακάτω gallery θα το ανακαλύψεις και μαζί με αυτό θα δεις και άλλα πέντε foundation εξίσου καλά, ελαφριάς υφής και απολύτως καλυπτικά. Foundation, που γλιστρούν στην επιδερμίδα, δεν την επιβαρύνουν, την «αγκαλιάζουν», δίνοντάς της το πιο φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Γιατί τι άλλο χρειαζόμαστε την ώρα που κάνουμε zoom calls με την κάμερα του υπολογιστή μας; Ένα και μόνο προϊόν που θα μας χαρίζει λάμψη, υγεία και κάλυψη στην επιδερμίδα μας. Και αυτό είναι το foundation!

Διάβασε ακόμα: Ο Νικόλας Βιλλιώτης μάς είπε τα πάντα για την αλλαγή στα μαλλιά της Δανάης Μπάρκα