MadWalk 2020: Όλες οι λεπτομέρειες για τo beauty look της Βίκυς Καγιά στην έναρξη του show

Μαρία Ροδίτη
MadWalk 2020: Όλες οι λεπτομέρειες για τo beauty look της Βίκυς Καγιά στην έναρξη του show

Η προσωπική της make up artist & hairstylist, Χαρά Παπανικολάου, μάς είπε τα πάντα.

MadWalk 2020. Το πιο εντυπωσιακό και φαντασμαγορικό Fashion Music Project είναι γεγονός για ακόμη μια χρονιά, όσο δύσκολη -λόγω κορονοϊού- κι αν ήταν η διοργάνωσή του. Μπορεί φέτος να μην υπήρχε κοινό για να θαυμάσει τα acts και τις σχεδιαστικές δημιουργίες από κοντά, όμως είναι σίγουρο πως αυτήν τη στιγμή ο αριθμός των τηλεθεατών που παρακολουθούν το show από τη συχνότητα του Mega είναι τεράστιος.

Εμείς, πάντως, έχουμε πάρει θέση από πολύ νωρίς στον καναπέ μας και ανυπομονούμε να δούμε το MadWalk μέχρι το τέλος. Έχουμε ήδη εντυπωσιαστεί, όμως, από τα μαλλιά και το μακιγιάζ της παρουσιάστριας, Βίκυς Καγιά. Η αλήθεια είναι πως ό,τι κι αν κάνει η Βίκυ τής ταιριάζει και την κολακεύει απίστευτα, όμως σήμερα είναι πραγματικά πιο κομψή και εντυπωσιακή από ποτέ. Ειδικά στην έναρξη του show μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ήταν red hot όσο καμία άλλη φορά. Φυσικά, πίσω από το μοναδικό beauty look της βρίσκεται η προσωπική της make up artist & hairstylist, Χαρά Παπανικολάου (Instagram: @hara_papanicolaou), η οποία κάνει πάντα τα μαγικά της για να δημιουργηθεί ένα όμορφο αποτέλεσμα. Και τα καταφέρνει!

Αποφασίσαμε, λοιπόν, απόψε να της τηλεφωνήσουμε και να μας πει όλες τις λεπτομέρειες για τα μαλλιά και το make up της Βίκυς Καγιά στην έναρξη του MadWalk. Η Χαρά, λοιπόν, όπως πάντα και με πολλή ευγένεια, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας και παρακάτω μπορείς να μάθεις τα πάντα.

https://www.instagram.com/p/CJyua1lhyWS

«Κάναμε σπαστά μαλλιά, τύπου vague για το look της έναρξης. Το σπάσιμο έγινε με μεσαίο ψαλίδι και έπειτα βουρτσίσαμε καλά τα μαλλιά. Άφησα ελεύθερη τη φράντζα από την αριστερή πλευρά, ενώ βάλαμε τα μαλλιά πίσω από το αυτί στη δεξιά πλευρά», μας λέει η Χαρά.

https://www.instagram.com/p/CJyy4RYlqjR

«Στο μακιγιάζ ήθελα να δημιουργήσω ένα πολύ καθαρό πρόσωπο. Πρωταγωνιστής ήταν το κατακόκκινο κραγιόν, το οποίο ολοκλήρωνε αρμονικά το κόκκινο outfit της Βίκυς. Συγκεκριμένα, έβαλα το κραγιόν Giorgio Armani Rouge D' armani Matte Lipstick 400 Four Houndred Κόκκινο. Στα μάτια κάναμε smoky eyes με καφέ μολύβι και σκιές. Εννοείται- όπως πάντα- βάλαμε highlighter σε μύτη και ζυγωματικά, ενώ έκανα και contouring χρησιμοποιώντας τερακότα. Τα φρύδια δεν τα τονίσαμε. Απλώς, τα κάναμε πιο καλοσχηματισμένα», μας εξηγεί η Χαρά Παπανικολάου. Και η αλήθεια είναι πως έχουμε εντυπωσιαστεί, γιατί -στην ουσία- πρόκειται για ένα εύκολο μακιγιάζ, το οποίο ταυτόχρονα είναι και πολύ κομψό και τραβά όλα τα βλέμματα.

Διάβασε ακόμα: Αυτό το προϊόν δεν αποχωρίζεται στο μακιγιάζ της η Kim Kardashian