Pantone 2021:10 κομψά μακιγιάζ ματιών στα χρώματα της χρονιάς

Μαρία Ροδίτη
Pantone 2021:10 κομψά μακιγιάζ ματιών στα χρώματα της χρονιάς

Ένα color matching που έχει βαθύτερο νόημα…

Κάθε χρόνο, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, η Pantone (σ.σ. μία εταιρεία γνωστή για το Color Matching System, ένα σύστημα που βοηθά στην ταυτοποίηση και στο matching των χρωμάτων σε κάθε τομέα -graphic design, fashion design, product design, έντυπο) ανακοινώνει το χρώμα της χρονιάς που έρχεται. Έτσι συνέβη και φέτος! Στις αρχές Δεκεμβρίου, λοιπόν, η εν λόγω εταιρεία αποκάλυψε ότι οι απόλυτες αποχρώσεις για το 2021 είναι οι εξής δύο: το Vibrant Yellow Illuminating και το Ultimate Gray.

Πρόκειται για δυο πολύ κομψές αποχρώσεις του κίτρινου και του γκρι αντίστοιχα και η επιλογή τους μόνο τυχαία δεν είναι. Αυτά τα δύο χρώματα συμβολίζουν τη θετικότητα, τη σταθερότητα, την ελπίδα και την ενότητα, έννοιες και καταστάσεις τις οποίες έχουμε περισσότερο από ποτέ ανάγκη μετά από ένα έτος γεμάτο ανατροπές και δυσκολίες λόγω της πανδημίας Covid-19.

https://www.instagram.com/p/CJj_y6sMouk

Σήμερα, λοιπόν, αποφασίσαμε κι εμείς να σου γεμίσουμε τη μέρα με θετικά συναισθήματα, να σε πείσουμε να βάλεις στην εμφάνισή σου το γκρι και το κίτρινο της Pantone και να εντυπωσιάσεις. Πώς; Μα, φυσικά, με το μακιγιάζ ματιών σου.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει πέντε make up looks με πρωταγωνιστή το γκρι χρώμα και πέντε με κυρίαρχο το κίτρινο χρώμα. Είναι πανεύκολα και μπορείς να τα πετύχεις μόνη σου, ενώ μπορείς να τραβήξεις όλα τα βλέμματα φορώντας για λίγο καιρό ακόμα (ελπίζουμε) τη μάσκα σου!

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το trick της Dakota Johnson για μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες