Αυτό είναι το trick της Dakota Johnson για μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες

Μαρία Ροδίτη
Αυτό είναι το trick της Dakota Johnson για μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες

Μοιάζει σαν να έχει βάλει extensions!

Τη γνωρίσαμε ως πρωταγωνίστρια της ταινίας "50 Shades of Grey" και από τότε δεν έχουμε σταματήσει να παρακολουθούμε τόσο την επαγγελματική της πορεία, όσο και τις -πάντα εντυπωσιακές- εμφανίσεις της. Η Dakota Johnson είναι αν μη τι άλλο μια πανέμορφη γυναίκα, που πάντα βρίσκει τον τρόπο να τραβά τα βλέμματα.

Από τις κομψές, French style, αφέλειές της, το γοητευτικό κενό στα δόντια της μέχρι την υπέροχη, αλαβάστρινη επιδερμίδα της, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να θαυμάζει κανείς την 31χρονη ηθοποιό. Ένας ακόμη λόγος είναι το σαγηνευτικό βλέμμα της. Θα μας πεις… Ναι! Έχει εντυπωσιακά γαλανά-γκρι μάτια. Δεν είναι μόνο αυτό, όμως, που την κάνει να εντυπωσιάζει.

dakota johnson make up

Η Dakota ακολουθεί εδώ και αρκετά χρόνια το μυστικό της γιαγιάς της- θρυλικής σταρ του σινεμά- Tippy Hedren, για μακριές, πολύ μακριές, βλεφαρίδες. Η αλήθεια είναι πως παρατηρώντας την προσεκτικά, νομίζεις πως έχει βάλει extensions βλεφαρίδας. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, όμως.

Το μυστικό της Dakota Johnson για τέλειες, καμπυλωτές και μακριές βλεφαρίδες βρίσκεται στον τρόπο που απλώνει τη μάσκαρα. Αυτό που κάνει, λοιπόν, η Hollywood star είναι να στρέφει το βλέμμα της προς τα κάτω την ώρα που βάζει μάσκαρα, γιατί έτσι το προϊόν απλώνεται σωστά από τη ρίζα ως τις άκρες των βλεφαρίδων. Budget-friendly trick θα λέγαμε και σίγουρα πολύ μα πολύ εύκολο!

Διάβασε ακόμα: 5 μυστικά για αψεγάδιαστο μακιγιάζ, σύμφωνα με τον make up artist της JLo