Ανακαλύψαμε το άρωμα που έχει αγαπήσει φέτος η Κατερίνα Καινούργιου

Μαρία Ροδίτη
Ανακαλύψαμε το άρωμα που έχει αγαπήσει φέτος η Κατερίνα Καινούργιου

Και σίγουρα θα το αγαπήσεις κι εσύ!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε πολύ εδώ στο Queen.gr! Μας αρέσει που είναι «κορίτσι» με όλη τη σημασία της λέξης, που φροντίζει πάντα να είναι κοκέτα, να είναι κομψά ντυμένη και χτενισμένη.

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις την ξανθιά παρουσιάστρια απεριποίητη. Πάντα επιλέγει να κάνει elegant make up looks, ενώ «παίζει» συχνά και με τα μαλλιά της. Της αρέσει να εμφανίζεται στις τηλεοπτικές οθόνες μας και στην εκπομπή της «Ευτυχείτε», στο OPEN, άλλοτε με αλογοουρές και hair accessories, άλλοτε με κυματιστά μαλλιά και άλλοτε με half-ups!

Και η αλήθεια είναι πως πολλές φορές την έχουμε αντιγράψει μιας και έχει αποτελέσει έμπνευση στα beauty looks μας. Αυτό που ως τώρα, βέβαια, δεν γνωρίζαμε είναι τι άρωμα φοράει. Βλέπεις, για να έχεις μια συνολική εικόνα για έναν άνθρωπο καλό είναι να γνωρίζεις και τη μυρωδιά του. Το άρωμα που αναδύει. Αυτό, άλλωστε, είναι και η ταυτότητά του, το προσωπικό του αποτύπωμα.

Ένα post στο Instagram της Κατερίνας, λοιπόν, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πόσο υπέροχα μυρίζει, αλλά και για να μας δώσει έμπνευση για το επόμενο… perfume online shopping μας. Όπως θα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery, η γλυκιά παρουσιάστρια μένει πιστή σε ένα συγκεκριμένο brand αρωμάτων και «παίζει» με διαφορετικές μυρωδιές. Κινείται ανάμεσα στο μυστηριώδες ανατολίτικο άρωμα και σε εκείνο που έχει νότες λουλουδιών και είναι κάπως πιο… παιχνιδιάρικο. Ανάλογα με τη διάθεσή της πάντα. Εσύ ποιο από τα παρακάτω αρώματα θα επέλεγες;

Διάβασε ακόμα: Αν παντρεύεσαι σύντομα στο δημαρχείο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα χτενίσματα…