Έχουμε καταλάβει ποιο είναι το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ της Ιωάννας Μαλέσκου

Μαρία Ροδίτη
Έχουμε καταλάβει ποιο είναι το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ της Ιωάννας Μαλέσκου

Και η ίδια φροντίζει να το φορά κάθε μέρα!

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν διαφέρει από τις προηγούμενες σε πολλά επίπεδα, αλλά κυρίως στο γεγονός πως έχουν κάνει την είσοδό τους στην καθημερινότητά μας και στις τηλεοπτικές οθόνες μας νέα, φρέσκα πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι και η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ήρθε από την Κρήτη και το κανάλι ΚΡΗΤΗ TV, για να κυνηγήσει το όνειρό της στην Αθήνα.

Η Ιωάννα μάς κρατά συντροφιά κάθε μεσημέρι με την εκπομπή της «Love it» στον ΣΚΑΪ και η αλήθεια είναι πως μας έχει εντυπωσιάσει. Η γλυκύτητά της, η σοβαρότητα και ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζει συνεργάτες και θέματα είναι πραγματικά αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά της. Μας αρέσει, όμως, πολύ και η εικόνα που βλέπουμε στις οθόνες μας. Οι επιλογές της σε μαλλιά και μακιγιάζ.

Σαν beauty addicts που είμαστε, μάλιστα, έχουμε παρατηρήσει ότι η ξανθιά παρουσιάστρια φοράει ένα συγκεκριμένο προϊόν μακιγιάζ πολύ, πολύ συχνά. Ποιο είναι αυτό; Το μαύρο eyeliner. Κάνοντας scroll στην παρακάτω gallery θα δεις ότι το μαύρο eyeliner δε λείπει σχεδόν από κανένα beauty look της Ιωάννας και – ομολογουμένως- της ταιριάζει πολύ.

Θα ανακαλύψεις, όμως, και τα δέκα πιο καλά eyeliner που μπορείς να αγοράσεις κι εσύ τώρα στις εκπτώσεις, για να δημιουργείς sexy make up looks. Η Ιωάννα Μαλέσκου προτιμά να φορά το μαύρο eyeliner άλλοτε κάνοντας τραβηγμένη γραμμή cat-eye και άλλοτε λίγο πιο διακριτική γραμμή, που δεν ξεπερνά την εξωτερική γωνία του ματιού. Εσύ ποια γραμμή θα προτιμήσεις στο δικό σου μακιγιάζ;

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα καλύτερα beauty προϊόντα που μπορείς να αγοράσεις με 20 ευρώ