Η Chiara Ferragni μόλις έκανε το πιο chic μανικιούρ που είδαμε τελευταία

Μαρία Ροδίτη
Η Chiara Ferragni μόλις έκανε το πιο chic μανικιούρ που είδαμε τελευταία

Η fashion influencer παραδίδει μαθήματα στυλ… και στα νύχια.

Η Chiara Ferragni είναι η ιέρεια του στυλ. Είναι από τις πιο αναγνωρισμένες γυναίκες του κόσμου για τις fashion επιλογές της και την αισθητική της και φροντίζει να μας το αποδεικνύει σε καθημερινή βάση μέσα από το Instagram account της.

Και μπορεί να είναι ένα κορίτσι ταγμένο στη μόδα, αυτό δε σημαίνει όμως πως αφήνει εκτός και την ομορφιά της. Όχι! Η Chiara έχει πάντα περιποιημένα μαλλιά, μακιγιάζ και -εννοείται- νύχια. Για την ακρίβεια, τα νύχια είναι η beauty εμμονή της και μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές.

Μας το απέδειξε και πριν μερικές μέρες επιλέγοντας ένα από τα πιο κομψά μανικιούρ που είδαμε τελευταία. Η Chiara Ferragni, λοιπόν, έκανε ένα ombre μανικιούρ σε δύο υπέροχες αποχρώσεις, τις οποίες η ίδια λατρεύει και εντάσσει στην καθημερινότητά της συχνά. Για δες…

https://www.instagram.com/p/CKj0FF1sugq

Η Ιταλίδα influencer επέλεξε για τα οβάλ νύχια της ένα ombre μανικιούρ στις αποχρώσεις του σιέλ και του baby pink και το αποτέλεσμα, όπως βλέπεις, είναι ultra chic και girly. Τα δύο αυτά χρώματα δεν είναι τυχαία… Είναι αυτά, τα οποία φορά πολύ συχνά στην καθημερινότητά της, αλλά και αυτά που έχει συμπεριλάβει στις συλλογές με τα ρούχα και τις τσάντες της. Και εμείς δεν έχουμε παρά να την ευχαριστήσουμε για το #beautyinspo που μας έδωσε για τα δικά μας νύχια.

Α! Δες στην παρακάτω gallery και μερικά από τα nail art που έχει κάνει κατά καιρούς για ακόμη περισσότερη έμπνευση.

Διάβασε ακόμα: New hair! Η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια τέλεια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της