10 λάδια σώματος για να περιποιηθείς το δέρμα σου έτσι όπως του αξίζει

Μαρία Ροδίτη
10 λάδια σώματος για να περιποιηθείς το δέρμα σου έτσι όπως του αξίζει

Η θρέψη και η ενυδάτωση σε όλο της το μεγαλείο!

Μήπως τον τελευταίο καιρό έχεις παρατηρήσει πως το δέρμα σου σε τραβάει, είναι άγριο και ταλαιπωρημένο; Τότε, πιθανότατα έχεις αμελήσει τη φροντίδα και την ενυδάτωσή του και ως ένα σημείο μπορούμε να σε καταλάβουμε. Μάλλον πιστεύεις- όπως και τα περισσότερα κορίτσια- ότι τον χειμώνα το σώμα μας δεν έχει ανάγκη την ενυδάτωση, όπως το καλοκαίρι, και άρα… τα ενυδατικά προϊόντα λείπουν από το νεσεσέρ σου.

Να, όμως, που κάνεις λάθος! Και τον χειμώνα το δέρμα σου έχει τεράστια ανάγκη από υγρασία, από βαθιά ενυδάτωση και οι λόγοι είναι πολλοί. Ο κρύος αέρας και οι χαμηλές θερμοκρασίες αφυδατώνουν την επιδερμίδα, όπως επίσης και τα πολύ ζεστό νερό που χρησιμοποιείς για να κάνεις ντους.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η ενυδάτωση του σώματός σου πρέπει να είναι μέρος της καθημερινής ρουτίνας σου και τους χειμερινούς μήνες. Δεν πρέπει να την αμελείς, ούτε και να την ξεχνάς. Θα μας πεις… Τώρα τι θα κάνεις για να σώσεις την κατάσταση; Θα χρησιμοποιήσεις οπωσδήποτε ένα λάδι σώματος. Το λάδι είναι αυτό που θα επαναφέρει την επιδερμίδα σου στο πι και φι μιας και έχει μεγαλύτερη δράση από μία κρέμα ή ένα body butter.

Ένα έλαιο, λοιπόν, θα επανορθώσει άμεσα το ταλαιπωρημένο δέρμα σου, θα το ενυδατώσει βαθιά και θα το κάνει και πάλι απαλό, βελούδινο και λαμπερό. Εμείς βρήκαμε για εσένα τα δέκα καλύτερα λάδια σώματος που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery. Ρίξε μια ματιά και μη χάνεις χρόνο. Οι εκπτώσεις συνεχίζονται…

Διάβασε ακόμα: We are calling it! Αυτό το χρώμα θα φοράμε όλες στα μάτια μας το 2021