10 μπορντό nail art και 10 βερνίκια για να κάνεις το πιο καυτό μανικιούρ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 μπορντό nail art και 10 βερνίκια για να κάνεις το πιο καυτό μανικιούρ

Είναι Φεβρουάριος άλλωστε

Το μπορντό στα νύχια (και στα χείλη) είναι hot, είναι sexy, είναι σαγηνευτικό και κυρίως, είναι κομψό. Είναι το ιδανικό χρώμα για τα δάχτυλά σου πριν από ένα ραντεβού και λέγοντας αυτό, νομίζω καταλαβαίνεις που το πάω. Προφανώς και το πηγαίνω προς τον Άγιο Βαλεντίνο που κανονικά θα γιόρταζες με κάποια έξοδο αλλά φέτος δεν θα το κάνεις.

Ερμ, προφανώς και ο κορονοϊός ΔΕΝ έχει ακυρώσει τη γιορτή του έρωτα. Την έχει αλλάξει όμως λίγο και δεν θα τη γιορτάσουμε 50% έξω και 50% μέσα. Θα είναι όλες μας οι δραστηριότητες εντός σπιτιού, πράγμα που…δεν είναι απαραίτητα κακό (χαμογελώ πονηρά). Το θέμα είναι ότι θα γιορτάσουμε την αγάπη, όχι το πώς θα τη γιορτάσουμε, σωστά;

Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα θα θέλεις να κάνεις κάτι special και σήμερα έχω μία τέλεια πρόταση. Όχι, προφανώς και δεν θα παραλείψω, καθώς πλησιάζει η μέρα, τα μανικιούρ με καρδούλες και δηλώσεις αγάπης, το ξέρω ότι είσαι ρομαντική ψυχή. Ούτε και τα anti-Valentine’s νύχια για εσένα που απλά δεν το ‘χεις. Είπα όμως να ξεκινήσω ανεβάζοντας τη θερμοκρασία με μπορντό μανικιούρ και βερνίκια.

Το μπορντό άλλωστε είναι αγαπητό από όλους, ένα από τα top 5 χρώματα του χειμώνα και πάει σε όλες. Υπάρχουν μάλιστα και δεκάδες πράγματα που μπορείς να κάνεις στα νύχια σου για να το αναδείξεις και παρακάτω θα βρεις τα δέκα που θεωρώ ότι θα σου αρέσουν περισσότερο. Δεν σε άφησα όμως μόνο με τη θεωρία και την έμπνευση. Συγκέντρωσα και τα βερνίκια που πρέπει να διαλέξεις.

Δέκα βερνίκια νυχιών με σταθερό τελείωμα, έντονο μπορντό χρώμα και με μικρές διαφορές στην απόχρωση ώστε να κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας αλλά και outfit. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα βερνίκια δεν θα δυσκολευτείς να τα κάνεις match με το μπορντό κραγιόν σου. Ναι, ναι τα έχω σκεφτεί όλα και να σου θυμίσω ότι ΔΕΝ ανήκω στην ομάδα των φανατικών του Βαλεντίνου.

Αναγνωρίζω ωστόσο όλες εσάς που είστε φαν της γιορτής του έρωτα και σέβομαι το πόσο ανάγκη την έχουμε όλοι στην πραγματικότητα, ειδικά αυτή την περίοδο που διανύουμε. Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά και απόλαυσε με τον καφέ σου το σημερινό daily nailspiration κάνοντας scroll για να φτάσεις στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: 10 ανθισμένες αμυγδαλιές για το μανικιούρ σου