5 ρουζ και 5 tips για να το απλώσεις σωστά στο πρόσωπό σου

Μαρία Ροδίτη
5 ρουζ και 5 tips για να το απλώσεις σωστά στο πρόσωπό σου

Το προϊόν μακιγιάζ που δεν πρέπει ποτέ να λείπει από το νεσεσέρ σου.

Η πανδημία του κορονοϊού έφερε στη ζωή μας μεγάλες αλλαγές. Μας έμαθε να περιορίζουμε τις επαφές μας, να πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας, να μένουμε στο σπίτι και να δουλεύουμε από εκεί. Η τηλεργασία έγινε πια μέρος της καθημερινότητάς μας και από εκεί που πιστεύαμε πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν, τελικά το κάναμε πράξη.

Αυτόματα, οι περισσότερες από εμάς σταματήσαμε να βαφόμαστε. Ποιος θα μας έβλεπε, άλλωστε, πίσω από την οθόνη του υπολογιστή μας και μέσα στους τέσσερις τοίχους; Ρητορική είναι η ερώτηση.

Από τη μία, αυτό – το ανύπαρκτο make up- έκανε μεγάλο καλό στην επιδερμίδα μας και την ανανέωσε. Γιατί μην ξεχνάς ότι το βαρύ μακιγιάζ πάντα επιβαρύνει το δέρμα. Μας έκανε, όμως, να… τρέχουμε την τελευταία στιγμή και να μη φτάνουμε. Τι εννοούμε; Πως όταν ήρθαν εκείνες οι στιγμές των ξαφνικών meetings μέσω Zoom ή Teams σίγουρα δεν ήμασταν όσο περιποιημένες θα θέλαμε.

Κι εκεί ακριβώς βρισκόταν το αγαπημένο μας ρουζ για να μας σώσει. Γιατί τι άλλο θέλαμε για να φανούμε φρέσκες, δροσερές και όμορφες; Λίγο χρώμα υγείας στα μήλα μας. Άντε και ένα κραγιόν σε έντονο χρώμα για να «φωτίσει» ακόμα περισσότερο το πρόσωπό μας.

Στο θέμα μας τώρα… Το ρουζ είναι αυτό το προϊόν μακιγιάζ που χρειάζεσαι όσο ποτέ τώρα που μένεις στο σπίτι, είσαι σε καθεστώς τηλεργασίας και τα διαδικτυακά meetings παίρνουν «φωτιά».

Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε… Κάναμε την έρευνα αγοράς μας και βρήκαμε τα πέντε πιο ωραία ρουζ που κυκλοφορούν σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα καλλυντικών αυτήν τη στιγμή. Θα τα δεις στην παρακάτω gallery. Δε σε αφήνουμε, όμως, έτσι! Μαζί με τα ρουζ θα βρεις και πέντε tips για να το απλώνεις σωστά στο πρόσωπό σου. Για δες, λοιπόν…

Διάβασε ακόμα: Το μυστικό της Κατερίνας Καινούργιου για να αναβαθμίσεις την κλασική αλογοουρά σου