Το μυστικό της Κατερίνας Καινούργιου για να αναβαθμίσεις την κλασική αλογοουρά σου

Μαρία Ροδίτη
Το μυστικό της Κατερίνας Καινούργιου για να αναβαθμίσεις την κλασική αλογοουρά σου

Τέλος το βαρετό ponytail!

Η Κατερίνα Καινούργιου μάς είναι αγαπητή για πολλούς και διάφορους λόγους. Είναι ένα κορίτσι γλυκό, πρόσχαρο και πάντα ευγενικό, ενώ έχει απαράμιλλο στυλ και κάθε φορά μάς εμπνέει με τις στυλιστικές και beauty επιλογές της. Αυτό που εμείς, όμως, εδώ στο Queen.gr αγαπάμε περισσότερο στην Κατερίνα είναι τα μαλλιά και τα όμορφα χτενίσματά της.

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις απεριποίητα τα μαλλιά της παρουσιάστριας, όχι μόνο στην εκπομπή της, αλλά και στην καθημερινότητά της εκτός πλατό. Πάντα είναι καλοχτενισμένα και ultra chic. Τον τελευταίο καιρό, βέβαια, έχουμε παρατηρήσει και κάτι ακόμα… Πως η Κατερίνα αγαπά ιδιαιτέρως τις αλογοουρές και κάνει σχεδόν καθημερινά αυτό το χτένισμα.

Για να μην είναι, όμως, βαρετό το hairstyle της, το έχει αναβαθμίσει με έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο. Εκτός από τα hair accessories που λατρεύει να φορά στα μαλλιά της, έχει επιλέξει να κάνει και κυματισμούς στις αλογοουρές της.

Ναι! Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, η ξανθιά παρουσιάστρια έχει αγαπήσει το wavy ponytail και το κάνει αρκετά συχνά. Θα λέγαμε πως έχει γίνει το signature χτένισμά της και δικαίως, μιας και της επιτρέπει να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του όμορφο προσώπου της και κυριολεκτικά… να λάμψει! Κάνε, λοιπόν, scroll, δες όλα τα κυματιστά ponytails της Κατερίνας και πάτα play στο βίντεο. Θα μάθεις ακριβώς πώς να πετύχεις κι εσύ αυτό το τόσο όμορφο και κομψό hairstyle.



Διάβασε ακόμα: Μάντεψε ποια star μόλις έκανε ροζ τα μαλλιά της