10 μαύρα μολύβια ματιών για να δημιουργείς τα πιο σαγηνευτικά eye looks

Μαρία Ροδίτη
10 μαύρα μολύβια ματιών για να δημιουργείς τα πιο σαγηνευτικά eye looks

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς για… τα μάτια σου μόνο!

Από τη μέρα που ξέσπασε η πανδημία και αποτέλεσε μια πραγματικότητα και στη χώρα μας άλλαξαν πολλά πράγματα. Οι επαφές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα έγιναν ελάχιστες, οι μετακινήσεις μας περιορίστηκαν στις απολύτως απαραίτητες και η ζωή μας κυλούσε (και κυλάει) κατά βάση στο σπίτι.

Στην καθημερινότητά μας, μάλιστα, προστέθηκε και η μάσκα προστασίας, η οποία- σε εμάς τις γυναίκες- άλλαξε άρδην τον τρόπο με τον οποίο βαφόμαστε. Το κραγιόν μπήκε στην άκρη μιας και δεν φαινόταν πια κάτω από τη μάσκα και η έμφαση δόθηκε, πού αλλού; Στα μάτια μας.

Γι' αυτό και οι περισσότερες επενδύσαμε τον τελευταίο καιρό σε διάφορα χρώματα και υφές σκιών, σε μάσκαρα και μολύβια ματιών! Το πράσινο, το ροζ, το μοβ, το μπλε και πολλά ακόμη χρώματα κυριάρχησαν στα μάτια μας, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο μακιγιάζ μας. Ποτέ, όμως, δεν ξεχάσαμε το all-time classic προϊόν μακιγιάζ, που όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα trends κι αν έρθουν ή φύγουν, θα μένει πάντα εκεί, επίκαιρο. Ο λόγος για το… μαύρο μολύβι ματιών.

mauro molivi matiwn

Το μαύρο μολύβι είναι το προϊόν που όλες έχουμε και που όλες πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας. Είναι hero καλλυντικό, διότι μπορεί να μας λύσει τα χέρια σε χίλιες δυο περιστάσεις. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε πρωινό μακιγιάζ κάνοντας μια λεπτή γραμμή και φορώντας ένα ροζ κραγιόν. Ή μπορούμε να το «μπλέξουμε» με μια σκουρόχρωμη σκιά για να δημιουργήσουμε smoky eyes για πιο επίσημες περιστάσεις.

Ωστόσο, θέλει προσοχή! Δεν είναι όλα τα μολύβια για όλες. Άλλα μολύβια είναι πολύ μαλακά και μπορεί να μουτζουρώσουν, ενώ άλλα είναι πολύ σκληρά και υπάρχει περίπτωση να μας δυσκολέψουν στη χρήση τους. Κάποια είναι πιο αχνά, άλλα έχουν bold χρώμα.

Το θέμα είναι να βρεις το σωστό μολύβι για εσένα. Το μαύρο μολύβι ματιών που μπορείς εσύ να χρησιμοποιήσεις στο μακιγιάζ σου και που να μη σε δυσκολεύει στις κινήσεις σου. Άπαξ και το βρεις… δεν θα το αφήσεις. Και για αυτό είμαστε εμείς εδώ! Έχουμε κάνει την έρευνα αγοράς μας και έχουμε βρει τα καλύτερα μαύρα μολύβια ματιών που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Είναι φανταστικά και… εγγυημένα! Ανακάλυψέ τα και σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Βρήκαμε το μυστικό για να καταπολεμήσεις τις ρυτίδες