Για σήμερα θέλουμε καρδιές painted black!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Για σήμερα θέλουμε καρδιές painted black!

Γιατί δεν αγαπάμε όλες το κόκκινο ούτε και το ροζ…

Ο Φεβρουάριος είναι ο πιο μικρός μήνας του χρόνου και ο μήνας του… έρωτα! Την 14Η Φεβρουαρίου γιορτάζουμε την ημέρα των ερωτευμένων και του Αγίου Βαλεντίνου, του άγιου που μας δίνει την ευκαιρία να γεμίσουμε σημειώματα, αρκουδάκια, καρδούλες, δώρα και λουλούδια.

Αν με ρωτάς, δεν είναι η αγαπημένη μου γιορτή και μέχρι πρόσφατα ήμουν ιδιαίτερα κυνική με την όλη υπόθεση Βαλεντίνος. Φέτος ωστόσο με βρίσκω πολύ πιο δεκτική και τα λουλούδια μαζί με τις καρτούλες και τα συννεφάκια δεν με ενοχλούν. Όχι, δεν βρήκα Βαλεντίνο, ίσως βρήκα το ζεν μου αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας σήμερα.

Σήμερα αποφάσισα να αφιερώσω το daily nailspiration σε αυτή την πολύ συγκεκριμένη κατηγορία κοριτσιών, στην οποία άρχισα και εγώ να συγκαταλέγομαι. Είναι τα κορίτσια που δεν λένε όχι στις καρδούλες αλλά δεν τις θέλουν ούτε ροζ ούτε κόκκινες. Γι᾽αυτό έψαξα και βρήκα μανικιούρ με μαύρες καρδούλες που δεν είναι goth ούτε ρομαντικά. Είναι απλά stylish και θα αρέσουν ακόμη και στα πιο ροζ κορίτσια.

Κάνε λοιπόν ένα scroll στην παρακάτω gallery και δες αυτά τα δέκα μανικιούρ που μπορεί να σε κάνουν να θέλεις να αφιερώσεις το μανικιούρ σου στη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου φέτος. Εγώ σίγουρα βρήκα σχέδια που θα ήθελα να κάνω στα νύχια μου. Πώς αλλάζουν οι εποχές ε; Enjoy…

Διάβασε ακόμα: #LazySunday! Χουζούρεψε λίγο ακόμα με μερικά τέλεια σχέδια για τα νύχια σου