Η Margot Robbie μόλις έκανε μια δραστική αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της

Μαρία Ροδίτη
Η Margot Robbie μόλις έκανε μια δραστική αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της

Τέλος το ξανθό για τη διάσημη ηθοποιό!

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα κορίτσια του Hollywood με τεράστιες επιτυχίες στο βιογραφικό της. Έχει συμμετάσχει σε ταινίες, έχει περπατήσει στο κόκκινο χαλί μεγάλων events, όπως το Met Gala και τα Oscars, και έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα με τις beauty επιλογές της. Ο λόγος για τη Margot Robbie.

Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί η A-list star σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητη. Πάντα το make up της και οι αλλαγές στα μαλλιά της συζητιούνται και- αν θες τη γνώμη μας- δικαίως. Τα beauty looks της Margot, με λίγα λόγια, έχουν χαρακτήρα, όπως ακριβώς και η ίδια.

Και μπορεί η ηθοποιός να πειραματιζόταν τον τελευταίο καιρό με διαφορετικά make up looks, χτενίσματα και μήκη, όμως το χρώμα μαλλιών της είχε χρόνια να το πειράξει. Για μεγάλο διάστημα είχε ένα υπέροχο ξανθό, το οποίο αναδείκνυε τη λευκή επιδερμίδα και τα γαλαζοπράσινα μάτια της.

Να, όμως, που τώρα η Margot Robbie αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή. Γιατί όντως η νέα της εικόνα δε μοιάζει σε τίποτα με την προηγούμενη. Η Hollywood star, λοιπόν, εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί στους δρόμους της Αμερικής με πολύ σκούρα καστανά μαλλιά, σχεδόν μαύρα. Το ξανθό έλαβε τέλος!

https://www.instagram.com/p/CLCCTa4BGSG

Πώς σου φαίνεται; Εμάς πάντως μας αρέσει πάρα πολύ και με αυτό το hair look. Η Margot Robbie έχει υιοθετήσει πλέον ένα πιο σοφιστικέ στυλ με αυτό το σκούρο μαλλί, την έντονη χωρίστρα στο πλάι και το wavy hairstyle.

Για να μην προτρέχεις, η 30χρονη star δεν αποφάσισε έτσι ξαφνικά να απαρνηθεί τα ξανθά μαλλιά της και να γίνει καστανή. Υπάρχει λόγος για αυτήν τη μεταμόρφωση και δεν είναι άλλος από τον νέο της ρόλο σε ταινία του σκηνοθέτη, David O.Russell. Η πολυαναμενόμενη ταινία δεν έχει ακόμη τίτλο, βασίζεται σε αληθινή ιστορία και σε αυτήν -εκτός από τη Robbie- συμμετέχουν οι Christian Bale, Robert De Niro, Rami Malek, Zoe Saldana και John David Washington.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Margot Robbie αλλάζει τόσο δραστικά χρώμα μαλλιών. Αξίζει να σημειωθεί πως και το 2014, στα βραβεία Όσκαρ, η star είχε εμφανιστεί με μαλλιά σε σοκολατί χρώμα και ήταν ομολογουμένως υπέροχη και εντυπωσιακή. Στην παρακάτω gallery μπορείς να θυμηθείς αυτό το στιγμιότυπο και μερικά ακόμη εμβληματικά hair looks της Margot.

Όσον αφορά, όμως, την τωρινή αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της, εμείς θα κρατήσουμε μια επιφύλαξη. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για μόνιμη βαφή και μόνιμο αποτέλεσμα, ή αν η ηθοποιός -για τις ανάγκες του ρόλου- φορά περούκα.

Διάβασε ακόμα: 5 μυστικά για να χρησιμοποιείς το concealer σαν make up expert