Τέλος τα ξανθά μαλλιά για την Katy Perry! Η αλλαγή στο hair look της

Μαρία Ροδίτη
Τέλος τα ξανθά μαλλιά για την Katy Perry! Η αλλαγή στο hair look της

Με νέο, γνώριμο χρώμα μαλλιών η τραγουδίστρια.

Από τις αρχές του 2020 και με την έλευση του κορονοϊού στη ζωή μας μία ήταν η αγαπημένη ασχολία όλων των celebrities: η αλλαγή στα μαλλιά τους. Και πόσες stars δεν είδαμε να μεταμορφώνονται τη χρονιά που έφυγε! Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η Jennifer Lopez και η Catherine Zeta Jones έκοψαν καρέ κούρεμα, ενώ η Dua Lipa, η Kylie Jenner και η Bella Hadid άλλαξαν χρώμα μαλλιών.

Όπως έχουν δείξει, μάλιστα, μέχρι σήμερα τα πράγματα, η περίοδος των μεταμορφώσεων δεν θα λάβει τέλος το 2021. Και αυτήν τη χρονιά, όλο και περισσότερες Hollywood stars έχουν βαλθεί να μας εκπλήσσουν και να μας εντυπωσιάζουν με την αλλαγή στο hair look τους. Χθες μάθαμε για τη μελαχρινή πλέον Margot Robbie και σήμερα… υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πως και η Katy Perry εδώ και λίγες μέρες έχει πάψει να είναι ξανθιά.

Να σου θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια και νέα μαμά απαρνήθηκε τα μαύρα μαλλιά της το 2017 για να υιοθετήσει ένα πλατινέ ξανθό look. Από τότε, «φλέρταρε» με πορτοκαλί αποχρώσεις στα μαλλιά της δοκιμάζοντας περούκες, όμως ποτέ δεν αποχωρίστηκε τα ξανθά μαλλιά της. Μέχρι που τώρα ήρθε η στιγμή να γίνει και αυτό.

Η Katy Perry, λοιπόν, εδώ και λίγες μέρες είναι και πάλι μελαχρινή. Επέστρεψε σε ένα χρώμα μαλλιών με το οποίο την είχαμε δει και στο παρελθόν και το οποίο- μάλιστα- την κολακεύει πολύ. Όχι μόνο, όμως… Η νέα μανούλα έβαλε και extensions με αποτέλεσμα να έχει πολύ μακριά μαλλιά, που φτάνουν κάτω από το στήθος της.

https://www.instagram.com/p/CLDm9NbBssj

Υπέροχη η αλλαγή της, δε συμφωνείς; Η Katy Perry αποφάσισε να λανσάρει τα νέα μαλλιά της στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, όπου και βρέθηκε ως καλεσμένη. Αφού τώρα, λοιπόν, είδες την ολοκαίνουρια εμφάνισή της, ρίξε και μια ματιά στην παρακάτω gallery. Έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα ωραιότερα hair looks της στο πέρασμα των ετών.

Διάβασε ακόμα: Τα σκούρα κραγιόν είναι τάση και να πώς πρέπει να τα φορέσεις το 2021