Μόνο με αυτές τις 10 κρέμες θα καταπραΰνεις τα σκασμένα χέρια σου

Μαρία Ροδίτη
Μόνο με αυτές τις 10 κρέμες θα καταπραΰνεις τα σκασμένα χέρια σου

Είναι το βάλσαμο που χρειάζεσαι μιας και τώρα χρησιμοποιείς όσο ποτέ άλλοτε το αντισηπτικό!

Χέρια. Ένα σημείο του σώματός μας που οι περισσότερες ξεχνάμε. Αμελούμε τη φροντίδα του. Μπορεί να ενημερωνόμαστε, να δοκιμάζουμε, να αγαπάμε και να απορρίπτουμε skincare προϊόντα που έχουν να κάνουν με την επιδερμίδα του προσώπου μας, όμως τα χέρια μας συνήθως τα βάζουμε σε δεύτερη μοίρα. Μήπως κι εσύ τα έχεις ξεχάσει τελευταία; Ώρα να τα θυμηθείς, λοιπόν!

Τα χέρια μας έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη από φροντίδα όσο και το πρόσωπο και το υπόλοιπο σώμα μας. Ειδικά αυτές τις μέρες που ο κορονοϊός έχει «φουντώσει» και χρησιμοποιούμε όλο και συχνότερα αντισηπτικό. Αναρωτιέσαι γιατί; Διότι τόσο το συχνό πλύσιμο με σαπούνι, αλλά κυρίως το αντισηπτικό που περιέχει αλκοόλ, αφυδατώνουν τα χέρια, τα κάνουν ξηρά και άγρια.

Σε όλο αυτό έρχεται να προστεθεί και ο κρύος καιρός, που έκανε ξανά την εμφάνισή του αυτό το Σαββατοκύριακο. Βλέπεις, οι χαμηλές θερμοκρασίες ταλαιπωρούν πολύ την επιδερμίδα των χεριών μας με την ανάγκη για ενυδάτωση να είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Τι χρειαζόμαστε, λοιπόν; Μία καλή, βαθιά ενυδατική κρέμα χεριών. Μια κρέμα που θα έχει θρεπτικά συστατικά, αλλά και θα μυρίζει υπέροχα, ώστε να τη χρησιμοποιούμε με μεγαλύτερη ευκολία και ευχαρίστηση.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς γίνεται αυτό, σου έχουμε τη λύση. Βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery τις 10 πιο ενυδατικές και μυρωδάτες κρέμες χεριών, που θα παρέχουν στα χέρια σου βαθιά θρέψη. Έχουμε βρει κρέμες με άρωμα λεμόνι, με βούτυρο κακάο και γιασεμί, αλλά και με φανταστικό κεράσι. Είσαι έτοιμη να τις ανακαλύψεις και να επιλέξεις την αγαπημένη σου;

Διάβασε ακόμα: Η Ζέτα Μακρυπούλια σού δείχνει πώς να αναβαθμίσεις τον ψηλό κότσο σου