Με αυτά τα concealer θα αποκτήσεις το πιο φωτεινό βλέμμα ever

Μαρία Ροδίτη
Με αυτά τα concealer θα αποκτήσεις το πιο φωτεινό βλέμμα ever

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς για να καλύψεις μαύρους κύκλους και να λάμπεις ολόκληρη!

Σου έχει τύχει κι εσένα τώρα τελευταία να το ξημερώσεις μέχρι το πρωί βλέποντας Netflix, μιλώντας με την κολλητή σου μέσω facetime ή απλά γιατί είχες αϋπνία; Σε καταλαβαίνουμε! Όλες λίγο-πολύ το έχουμε περάσει αυτό και στην πρώτη και στη δεύτερη καραντίνα.

Το αποτέλεσμα, όμως, μετά από τόσο ξενύχτι δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Λέμε για το πρόσωπό σου, το οποίο μόλις αντικρίσεις το πρωί στον καθρέφτη θέλεις να ουρλιάξεις από τα νεύρα σου. Όπως είναι λογικό, οι μαύροι κύκλοι έχουν φτάσει σε άλλο level, το βλέμμα σου είναι πιο θαμπό και ταλαιπωρημένο από ποτέ και τελικά δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Όχι, η λύση δεν είναι να μείνεις όλη την ημέρα με τα γυαλιά ηλίου σου για να κρύψεις την κούραση. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις άμεσα το concealer σου. Γιατί; Διότι αυτό είναι το προϊόν που θα φωτίσει όλο το πρόσωπό σου, θα καμουφλάρει άριστα τους μαύρους κύκλους και θα σε κάνει να φαίνεσαι σαν να έχεις κοιμηθεί σαν πουλάκι.

Και όχι μόνο… Το κονσίλερ είναι αυτό που μπορεί να καλύψει και τα ενοχλητικά σπυράκια του προσώπου σου. Είναι, λοιπόν, το καλλυντικό δύο σε ένα, που μπορεί να σε σώζει από τέτοιες κακοτοπιές ανά πάσα στιγμή. Κι αν το αγαπημένο σου κονσίλερ αυτήν τη στιγμή σού έχει τελειώσει, μην ανησυχείς!

Εμείς κάναμε την έρευνα αγοράς μας και βρήκαμε για εσένα τα δέκα καλύτερα concealer που θα βρεις αυτήν τη στιγμή στα online καταστήματα καλλυντικών. Είναι βελούδινα, καλύπτουν και την τελευταία ατέλεια και- κυρίως- χαρίζουν φωτεινότητα στο βλέμμα σου σε χρόνο dt. Άσε που δεν «σπάνε» όσες ώρες κι αν περάσουν. Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις; Κάνε scroll στην παρακάτω gallery!