Η Meghan Markle είναι έγκυος ξανά κι εμείς ξέρουμε ποιο χτένισμα θα κάνει τους επόμενους μήνες

Μαρία Ροδίτη
Η Meghan Markle είναι έγκυος ξανά κι εμείς ξέρουμε ποιο χτένισμα θα κάνει τους επόμενους μήνες

Το ίδιο hairstyle είχε επιλέξει και όταν κυοφορούσε τον Archie.

Μόλις χθες -με μια υπέροχη φωτογραφία- έγινε γνωστό πως η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Μετά την αποβολή που είχε η τέως Δούκισσα του Sussex το περασμένο καλοκαίρι, δεν το έβαλε κάτω. Επέμεινε, προσπάθησε και πλέον περιμένει με ανυπομονησία να γίνει μαμά για δεύτερη φορά και να χαρίσει στον Archie ένα αδελφάκι.

Τα καλά νέα κυκλοφόρησαν με ταχύτητα φωτός το χθεσινό βράδυ σε όλο τον κόσμο, με τους φανατικούς των Royals να μην μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους στα social media. Η αλήθεια είναι πως όλοι περιμέναμε μια δεύτερη εγκυμοσύνη από το συγκεκριμένο ζευγάρι και να που τώρα συνέβη. Εμείς, βέβαια, σαν beauty addicts που είμαστε, δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε και να αναλύσουμε τις επιλογές στην εμφάνιση- και δη στο κομμάτι της ομορφιάς- που έκανε στην πρώτη εγκυμοσύνη της η Meghan.

https://www.instagram.com/p/CLSRd3_j4fh

Η πρώην ηθοποιός- όσο ήταν έγκυος στον μικρό Archie- επέλεξε για επίσημες και μη εμφανίσεις της ένα συγκεκριμένο χτένισμα: τον κότσο σε πολλές παραλλαγές. Βλέποντας στην παρακάτω gallery τα περισσότερα beauty looks της, θα δεις πως η Meghan Markle τίμησε και με το παραπάνω τα πιασμένα μαλλιά. Ελάχιστες ήταν οι φορές που την είδαμε να έχει αφήσει ελεύθερη τη χαίτη της.

Αν το σκεφτείς καλύτερα, αυτή η κίνησή της έχει μια λογική. Όλες οι εγκυμονούσες- όποια κι αν είναι η καιρική συνθήκη- ζεσταίνονται λίγο περισσότερο από τον υπόλοιπο πληθυσμό. Βλέπεις, οι ορμόνες κάνουν «πάρτι», οπότε μπορούμε να τις καταλάβουμε. Έχουν εξάψεις και δεν αντέχουν να τις ενοχλεί το οτιδήποτε.

Αυτό πρέπει, λοιπόν, να συνέβαινε και με τη Meghan Markle, με αποτέλεσμα να περάσει σχεδόν και τους εννέα μήνες της πρώτης εγκυμοσύνης της με κότσους στα μαλλιά. Και εδώ που τα λέμε… Και πιο δροσερή ένιωθε και ultra chic ήταν σε κάθε εμφάνισή της. Πιστεύουμε, λοιπόν, πως τα πιασμένα μαλλιά θα είναι και πάλι η βασική επιλογή στα χτενίσματά της και σε αυτήν τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Με το καλό, Meghan!

Διάβασε ακόμα: Με αυτά τα concealer θα αποκτήσεις το πιο φωτεινό βλέμμα ever