Ο Ryan Reynolds βάφει τα μαλλιά της Blake Lively και κάπου εδώ χειροκροτάμε

Μαρία Ροδίτη
Ο Ryan Reynolds βάφει τα μαλλιά της Blake Lively και κάπου εδώ χειροκροτάμε

Η star του Hollywood ζήτησε βοήθεια από τον σύζυγό της, εσύ θα ντραπείς;

Είναι ένα από τα πιο cool, αγαπημένα, ταιριαστά και γεμάτα χιούμορ ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively αγαπιούνται πολύ και αυτό είναι απόλυτα ξεκάθαρο μέσα από τα social media τους. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι και οι δύο δε διστάζουν να μοιραστούν στιγμές τους- κυρίως αστείες, γεμάτες όμως γλύκα- με τους followers τους. Αυτό έκαναν και την ημέρα των ερωτευμένων.

Συγκεκριμένα, η Blake Lively δημοσίευσε την ημέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο έδειχνε τον σύζυγο Ryan να… της βάφει τα μαλλιά. Ναι! Ο πασίγνωστος ηθοποιός ανέλαβε χρέη κομμωτή και, όπως θα δεις παρακάτω, τα πήγε εξαιρετικά!

https://www.instagram.com/p/CLSdaL5Aznw

Δεν ξέρουμε αν το βίντεο είναι τωρινό ή αν το hair treatment έγινε στο πρώτο, παγκόσμιο lockdown! Ξέρουμε, όμως, πως ο Ryan Reynolds τα πήγε περίφημα βάφοντας (για πρώτη φορά) τα μαλλιά της συζύγου του. Και -όπως θα παρατήρησες- δεν έγινε τίποτα τυχαία.

Και προστατευτικό έβαλε ο Ryan για να μη βάψει η επιδερμίδα της ηθοποιού από τη βαφή, και γάντια φόρεσε και πολύ σχολαστικά τής έβαψε τη ρίζα. Γενικά, τα έκανε όλα τέλεια! Έβαλε την Blake Lively να καθίσει σε καρέκλα, χώρισε τα μαλλιά της σε τμήματα για να τα βάψει σωστά και… τα κατάφερε! Γιατί, λοιπόν, να μην μπορεί να τα καταφέρει και το δικό σου αγόρι, τώρα που τα κομμωτήρια είναι κλειστά; Κάνε μία κρούση και… μπορεί να σου κάνει το χατίρι.

Πάντως, ο Ryan απέδειξε πως ένας άντρας όλα μπορεί να τα κάνει! Ακόμη και να βάψει τα μαλλιά της γυναίκας του like a pro! Και οι δυο μαζί, όμως, μας έκαναν για ακόμη μια φορά να καταλάβουμε πόσο πολύ αγαπιούνται και πόσο υπέροχο ζευγάρι είναι. Η παρακάτω gallery θα σε κάνει να το πιστέψεις ακόμα πιο πολύ αυτό που σου λέμε!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Το κρύο είναι τσουχτερό και πρέπει να προστατεύσεις τα χείλη σου με ένα lip balm