10 λόγοι για τους οποίους η Μαρία Ηλιάκη είναι το beauty icon μας

Μαρία Ροδίτη
10 λόγοι για τους οποίους η Μαρία Ηλιάκη είναι το beauty icon μας

Με αφορμή την εγκυμοσύνη της θυμηθήκαμε όσα μας κάνουν να πιστεύουμε στην ομορφιά της!

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ένα λατρεμένο κορίτσι για εμάς εδώ στο Queen.gr! Μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην είναι μέσα στα πράγματα και να μην έχει παρουσία στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, όμως φροντίζει να μας υπενθυμίζει μέσα από το Instagram account της, γιατί την έχουμε αγαπήσει τόσο πολύ.

Η Μαρία είναι η χαρά της ζωής, είναι ο άνθρωπος που σου μεταδίδει σε χρόνο dt τη θετική ενέργειά του. Μη μας πεις πως κι εσύ δεν παρακολουθείς τα φανταστικά και κατατοπιστικά stories της στο Instagram! Πάντα βρίσκει τον τρόπο να σου δίνει δύναμη μέσα από όσα λέει, αλλά και να σε κάνει να γελάς.

Εκτός αυτών, όμως, η Μαρία Ηλιάκη έχει τον τρόπο της και στην… ομορφιά. Το πρόσωπό της εκπέμπει λάμψη και υγεία, η επιδερμίδα της είναι αλαβάστρινη και ονειρική. Ειδικά τώρα που βιώνει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, μας έχει κάνει να πιστεύουμε πως υπάρχει το απόλυτο glowing skin.

Maria rocks και θα σου το αποδείξουμε αναλυτικότερα στην παρακάτω gallery. Έχουμε συγκεντρώσει, για την ακρίβεια, δέκα λόγους για τους οποίους η Μαρία Ηλιάκη είναι το beauty icon μας και πρέπει να τους δεις. Scroll και… μπορείς ευθύς αμέσως να ξεκινήσεις κι εσύ να εφαρμόζεις όσα κάνει η Μαρία στην καθημερινότητά της και την κάνουν να δείχνει απλά, γήινα όμορφη!

Διάβασε ακόμα: Το νέο χρώμα μαλλιών της Lucy Hale είναι ό,τι πιο chic είδαμε τελευταία