Τα cool χτενίσματα της Μαριέττας Χρουσαλά μπορείς να τα αντιγράψεις κι εσύ

Μαρία Ροδίτη
Τα cool χτενίσματα της Μαριέττας Χρουσαλά μπορείς να τα αντιγράψεις κι εσύ

Η παρουσιάστρια είναι το απόλυτο #hairspiration της καραντίνας!

Είναι ένα κορίτσι χαμογελαστό, αισιόδοξο και πολύ, πολύ όμορφο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς το 2003. Κέρδισε αυτόν τον τίτλο, γιατί το άξιζε και με το παραπάνω. Ο λόγος για τη… Μαριέττα Χρουσαλά.

Μπορεί αυτήν την περίοδο η παρουσιάστρια να μη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας λόγω των επαγγελματικών της, όμως φροντίζει να μας δείχνει πώς περνά στην καραντίνα μέσα από τα social media. Κυρίως μέσα από το Instagram account της. Και αυτό που βλέπουμε μόνο όμορφο είναι.

Η Μαριέττα περνά υπέροχες οικογενειακές στιγμές με τα παιδάκια και τον σύζυγό της και ένα scroll στον λογαριασμό της αρκεί για να το καταλάβεις. Εμείς, ωστόσο, παρατηρήσαμε και κάτι ακόμη, ως beauty addicts που είμαστε. Η γλυκιά μανούλα έχει ταλέντο και στην κομμωτική μιας και… τα μαλλιά της σε κάθε φωτογραφία είναι κάτι παραπάνω από περιποιημένα.

Πραγματικά, αυτό που έχουμε καταλάβει είναι πως η Μαριέττα Χρουσαλά δε βαριέται στην καραντίνα και πειραματίζεται με τα χτενίσματά της. Δεν κάνει κάτι δύσκολο, όμως πάντα καταφέρνει να έχουν ένα ενδιαφέρον τα μαλλιά της.

Άλλοτε, επιλέγει να περάσει τη μέρα της με φανταστικούς κότσους, άλλοτε με αλογοουρές με ένα twist και άλλες φορές κάνει ίσια ή σγουρά τα μαλλιά της. Όπως καταλαβαίνεις, παίζει με τη χαίτη της και έτσι δίνει σε εμάς την έμπνευση και την παρακίνηση που χρειαζόμαστε αυτήν την περίοδο.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τα οκτώ χτενίσματα που αγαπήσαμε μέσα από το Instagram της Μαριέττας και με ένα scroll μπορείς να τα δεις κι εσύ. Είναι τόσο εμπνευσμένα, παιχνιδιάρικα, chic και κολακευτικά χωρίς, όμως, να έχουν καμία τεχνική δυσκολία. Ανακάλυψέ τα!

Διάβασε ακόμα: Αυτές είναι οι top 5 μάσκαρα που λατρεύουν οι Hollywood stars