Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήγε ένα βήμα παραπέρα το all time classic κόκκινο μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήγε ένα βήμα παραπέρα το all time classic κόκκινο μανικιούρ

Το twist στα νύχια της που μας εντυπωσίασε…

Έχουμε καταλάβει ποια είναι η νέα beauty εμμονή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Η παρουσιάστρια του ALPHA από τις πρώτες κιόλας μέρες του 2021 μάς έδειξε- μέσα από το account της στο Instagram- πως είναι έτοιμη να πειραματιστεί με τα νύχια της αυτήν τη χρονιά.

Και ενώ, λοιπόν, μέχρι πριν μερικούς μήνες θαυμάζαμε, εντυπωσιαζόμασταν και θέλαμε να δοκιμάσουμε τα χτενίσματα και make up looks της Ηλιάνας, τα οποία δημιουργεί ο Γιάννης Σίσκος, τώρα… θέλουμε να αντιγράφουμε τα μανικιούρ της. Η αλήθεια είναι πως το μοντέλο-παρουσιάστρια επιλέγει σχεδόν κάθε εβδομάδα κι από ένα διαφορετικό nail art και μας κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον.

Την έχουμε δει με cow print nail art και σχέδιο γεμάτο δολάρια, αλλά και με Saint Valentine’s μανικιούρ μιας και είναι ένα πολύ ερωτευμένο κορίτσι! Μέσα στο Σαββατοκύριακο, όμως, ανακαλύψαμε το νέο μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και ομολογούμε πως το λατρέψαμε.

Το αγαπημένο μας TRESemme girl δεν δοκίμασε κάποιο extravagant nail art, αλλά έβαψε σε ένα και μόνο χρώμα τα νύχια της. Σε ένα all time classic χρώμα, που δεν είναι άλλο από το κόκκινο. Βρήκε, όμως, τον τρόπο να το διαφοροποιήσει και να το κάνει κάπως ξεχωριστό. Το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Στην παρακάτω gallery θα μπορέσεις να δεις το φλογερό κόκκινο μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και θα καταλάβεις γιατί σου λέμε πως έχει αυτό το «κάτι». Αυτό που το κάνει eye-catching και απλά φανταστικό! Κάνε scroll και... μήπως να το τολμήσεις κι εσύ;

Διάβασε ακόμα: 10 κρέμες με χρώμα για υπέροχο δέρμα σε κάθε Zoom call