3 θεραπείες ομορφιάς που κάνουν οι celebrities πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί

Μαρία Ροδίτη
3 θεραπείες ομορφιάς που κάνουν οι celebrities πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί

Οι stars απευθύνονται στους ειδικούς λίγο πριν εμφανιστούν στο red carpet.

Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε άρδην τις ζωές μας κάνοντάς μας να μένουμε άπειρες ώρες στο σπίτι και να εργαζόμαστε από εκεί. Κλειστοί χώροι έκλεισαν για την προστασία του κοινού, τα parties απαγορεύτηκαν, ενώ έξω από αυτήν τη συνθήκη δεν έμειναν ούτε τα φαντασμαγορικά events του Hollywood.

Λίγο μετά τα βραβεία Oscars 2020, η μία εκδήλωση μετά την άλλη άρχισε να αναβάλλεται ή να παρουσιάζεται διαδικτυακά σε ένα εντελώς πρωτόγνωρο καθεστώς. Έναν χρόνο μετά, η κατάσταση φαίνεται αργά αλλά σταθερά να αλλάζει μιας και σιγά-σιγά αρχίζουν να ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των μεγαλύτερων events του έτους.

Να, για παράδειγμα, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι Χρυσές Σφαίρες και ήδη όλες μας ανυπομονούμε να θαυμάσουμε και πάλι τις φαντασμαγορικές εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί. Βλέπεις, οι celebrities προετοιμάζονται πολλές μέρες πριν για να περπατήσουν στο red carpet τέτοιου είδους εκδηλώσεων μιας και πρέπει να είναι κυριολεκτικά… στην τρίχα.

Έχουν από πίσω τους μια ολόκληρη ομάδα ειδικών που επιμελείται το outfit τους, τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους, ώστε τη μέρα του event να είναι όλα στην εντέλεια. Πριν από τη «μεγάλη μέρα», όμως, οι περισσότερες Hollywood stars επισκέπτονται τους ειδικούς που εμπιστεύονται χρόνια και κάνουν εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς… πολλών χιλιάδων δολαρίων.

Συγκεκριμένα, εδώ και μέρες πολλές superstars έχουν βρεθεί στην καρέκλα του πλαστικού χειρουργού τους ή του δερματολόγου τους και έχουν απολαύσει μία από τις τρεις θεραπείες ομορφιάς που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Πρόκειται για skincare treatments που κάνουν το δέρμα τους να δείχνει υπέροχο και βελούδινο, ειδικά στον φακό της κάμερας. Ανακάλυψέ τα…

Διάβασε ακόμα: Video: Δες πώς θα κάνεις ένα super chic μακιγιάζ σε λιγότερο από πέντε λεπτά