Video: Δες πώς θα κάνεις ένα super chic μακιγιάζ σε λιγότερο από πέντε λεπτά

Μαρία Ροδίτη
Video: Δες πώς θα κάνεις ένα super chic μακιγιάζ σε λιγότερο από πέντε λεπτά

Το ιδανικό make up look για τα επαγγελματικά Zoom calls σου!

Η καραντίνα, ο εγκλεισμός στο σπίτι και η τηλεργασία μάς έχουν κάνει να αφεθούμε αρκετά κυρίως στο κομμάτι της ομορφιάς. Όχι, δεν μιλάμε για το skincare. Στην περιποίηση της επιδερμίδας μας τα έχουμε δώσει όλα και έχουμε κάνει μάσκες και scrubs και με το παραπάνω εδώ και έναν χρόνο που είμαστε σε lockdown.

Μιλάμε, όμως, κυρίως για το μακιγιάζ μας, το οποίο τείνει να είναι… ανύπαρκτο. «Ποιος ο λόγος να βαφτώ;», σκέφτεσαι καθημερινά ή όταν το συζητάς με τις φίλες σου. Εν μέρει έχει μια λογική αυτό που λες και καλά κάνεις. Μένοντας άβαφη βοηθάς την επιδερμίδα σου να «αναπνέει» και άρα το δέρμα σου γίνεται ολοένα και πιο όμορφο.

Έρχονται, όμως, κι εκείνες οι στιγμές που επιβάλλεται να κάνεις μακιγιάζ. Να κάνεις έστω και το πιο απλό make up look. Για πότε λέμε; Μα, φυσικά, για τα επαγγελματικά Zoom calls. Για τις διαδικτυακές συναντήσεις που έχεις μέσα στην εβδομάδα με τους συναδέλφους σου.

Καταλαβαίνεις πως δεν είναι σωστό και επαγγελματικό να εμφανιστείς εντελώς άβαφη, με μαύρους κύκλους ή σπυράκια. Πάντα θα πρέπει να είσαι ελαφρώς περιποιημένη όταν επικοινωνείς με τους συναδέλφους σου. Όχι! Προφανώς και δεν θα κάνεις smoky eyes ή κάποιο περίπλοκο μακιγιάζ. Θα χρησιμοποιήσεις, όμως, καλλυντικά- κλειδιά που θα σου χαρίσουν την πιο φρέσκια, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα σε χρόνο dt. Για την ακρίβεια, σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Πώς θα το κάνεις αυτό; Ακολουθώντας τα βήματα της Sona Gasparian, όπως ακριβώς στα δείχνει στο παρακάτω video. Πάτα το play, βάλε cc για υπότιτλους και κάνε το υπέροχο και πανεύκολο μακιγιάζ που προτείνει η youtuber! Ειδικά αν σε λίγη ώρα από τώρα ετοιμάζεσαι για ένα ακόμη Zoom call…



Διάβασε ακόμα: Δεν φαίνονται οι βλεφαρίδες σου; Με αυτά τα προϊόντα θα τους χαρίσεις όγκο και μήκος