Η Kourtney Kardashian έκανε το απόλυτο μακιγιάζ της άνοιξης

Μαρία Ροδίτη
Η Kourtney Kardashian έκανε το απόλυτο μακιγιάζ της άνοιξης

Η bold σκιά της έκανε τη διαφορά…

Το πόσο γρήγορα ο καιρός περνάει ούτε που μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Πότε ήταν Χριστούγεννα και πότε έφτασε Μάρτιος; Πραγματικά είναι απίστευτο. Όπως και να έχει ένας νέος μήνας μάς υποδέχεται σήμερα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον αντιμετωπίζουμε με καλή διάθεση.

Όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα με την πανδημία, η άνοιξη, που μπαίνει σιγά-σιγά, μόνο καλό μπορεί να κάνει στη ζωή και τη διάθεσή μας. Μπορούμε, βέβαια, να βοηθήσουμε κι εμείς λίγο σε αυτό «παίζοντας»… με το μακιγιάζ μας.

Όσο περνά ο καιρός θα δεις πως κι εσύ δεν θα θες να φοράς bold κραγιόν σε μπορντό ή berry αποχρώσεις για να είσαι ευπρεπής στα Zoom calls σου. Ούτε θα θέλεις διακαώς να κάνεις μαύρη γραμμή eyeliner.

Η άνοιξη από μόνη της είναι ικανή να σε βάλει σε ένα άλλο mood κι αν δεν το κάνει αυτή η τόσο όμορφη εποχή… θα το κάνει η Kourtney Kardashian. Τι εννοούμε; Πως μόλις πριν λίγες μέρες η reality star έκανε ένα ονειρικό make up look που μας «προσγείωσε» κατευθείαν στην άνοιξη. Άφησε σε nude αποχρώσεις όλο το πρόσωπο και ασχολήθηκε μόνο με τα μάτια βάφοντάς τα φούξια! Να, δες…

https://www.instagram.com/p/CLsnXSJlkyA

Ναι, η super hot φούξια σκιά είναι το beauty item που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου φέτος την άνοιξη. Μπορεί να είναι bold και να κάνει αμέσως εντύπωση, είτε μέσα από την κάμερα του υπολογιστή σου, είτε όταν φοράς τη μάσκα σου, είναι όμως παράλληλα και ultra chic.

Η φούξια σκιά είναι μια σωτήρια λύση για να πάψεις να βαριέσαι το μακιγιάζ αυτήν την άνοιξη και να κάνεις την εμφάνισή σου ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Μας είχε απασχολήσει ήδη από πέρσι, που έκανε δειλά-δειλά την εμφάνισή της μαζί με άλλες bold αποχρώσεις, όμως φέτος ήρθε για να κυριαρχήσει στο μακιγιάζ μας. Και για να μην ψάχνεις δεξιά κι αριστερά, εμείς κάναμε την έρευνα αγοράς μας! Βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery πέντε φανταστικές φούξια σκιές που πρέπει αμέσως να προσθέσεις στη συλλογή σου. Ανακάλυψέ τις και κάνε τα πιο pop make up looks που έχεις κάνει ποτέ αυτήν την άνοιξη.

Διάβασε ακόμα: Η Βίκυ Καγιά μάς έλειψε από το GNTM και θυμηθήκαμε τα ωραιότερα beauty looks της