10 ευωδιαστά λουλουδάτα αρώματα γιατί… μπήκε η άνοιξη

Μαρία Ροδίτη
10 ευωδιαστά λουλουδάτα αρώματα γιατί… μπήκε η άνοιξη

Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τη συλλογή αρωμάτων σου;

Η άνοιξη μπήκε ημερολογιακά μόλις χθες και η αλήθεια είναι πως και μόνο στη σκέψη η διάθεσή μας άλλαξε προς το καλύτερο. Βοηθά, βέβαια, σε αυτό και ο καιρός. Ο ήλιος δεν έχει κρυφτεί λεπτό! Είναι τόσο φωτεινός που μας λούζει από το παράθυρο όλες εμάς που εργαζόμαστε από το σπίτι.

Σε λίγες μέρες, μάλιστα, τα λουλούδια θα ανθίσουν παντού- σε κήπους και μπαλκόνια-, τα αρώματά τους θα μας συνεπάρουν και αυτή η ανοιξιάτικη αύρα θα κάνει τις μέρες μας πολύ καλύτερες. Ναι, το πιστεύουμε ακράδαντα αυτό!

Αν, μάλιστα, προσθέσουμε στην καθημερινότητά μας και ένα φρέσκο, λουλουδάτο άρωμα, τότε σίγουρα όλα θα γίνουν ακόμα πιο όμορφα. Αλήθεια, δεν νομίζεις πως ήρθε η στιγμή να ανανεώσεις τη συλλογή με τα αρώματά σου; Να βάλεις στην άκρη τα βαριά, αισθαντικά αρώματα και να δώσεις χώρο σε πιο ανάλαφρα και floral!

Σε νότες τριαντάφυλλου και γιασεμιού, κρίνου και παιώνιας ή φρέζιας και πασχαλιάς! Έτσι, θα μυρίζεις φρεσκάδα και άνοιξη από την κορυφή ως τα νύχια, αλλά παράλληλα θα ανανεώσεις και το signature scent σου. Θα μας πεις… Δεν μπορώ με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν να μυρίσω αρώματα και άρα να διαλέξω αυτό που μου ταιριάζει.

Κι εμείς θα σου απαντήσουμε πως και τα δέκα λουλουδάτα αρώματα που θα βρεις στην παρακάτω gallery θα σε γοητεύσουν εξίσου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου αρέσουν! Κάνε scroll, λοιπόν, ανακάλυψέ τα και προχώρα ευθύς αμέσως την ηλεκτρονική σου παραγγελία.

Διάβασε ακόμα: Jojoba oil: Εσύ ξέρεις τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στα μαλλιά σου;