Το αγαπημένο προϊόν ομορφιάς της Gigi Hadid κοστίζει κάτω από 15 ευρώ

Μαρία Ροδίτη
Το αγαπημένο προϊόν ομορφιάς της Gigi Hadid κοστίζει κάτω από 15 ευρώ

Είναι το ιδανικό beauty item για το κρύο και την προστασία του δέρματος από τη χρήση της μάσκας.

Μπορεί να διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου και θεωρητικά να έχουμε μπει στην άνοιξη, όμως ο καιρός είναι ακόμα κρύος. Οι θερμοκρασίες- ειδικά το βράδυ- είναι αρκετά χαμηλές κάνοντας την ανάγκη για φροντίδα της περιοχής των χειλιών μας επιτακτική.

Αν στις καιρικές συνθήκες συνυπολογίσουμε και την υποχρεωτική χρήση μάσκας ενάντια στον κορονοϊό, καταλαβαίνεις πως η περιποίηση των χειλιών είναι άκρως αναγκαία. Γιατί; Μα, διότι το κρύο ταλαιπωρεί και αφυδατώνει τα χείλη με αποτέλεσμα αυτά στο τέλος να τσούζουν και να ξεφλουδίζουν. Η μάσκα, με τη σειρά της, τρίβεται πάνω στα χείλη κάνοντας την κατάσταση ακόμα χειρότερη.

Τι χρειάζεσαι, λοιπόν, σε αυτές τις περιπτώσεις; Ένα πλούσιο και ενυδατικό lip balm, που θα φροντίσει και με το παραπάνω τα χείλη σου. Να, σαν αυτό που χρησιμοποιεί πιστά εδώ και χρόνια η Gigi Hadid.

Το supermodel, όπως αποκάλυψε πρόσφατα και στη Vogue, φορά ανελλιπώς lip balm τον χειμώνα για να έχει ενυδατωμένα και όμορφα χείλη. Μη φανταστείς, όμως, πως ξοδεύει μια περιουσία για αυτό. Όχι!

Το αγαπημένο lip balm της Gigi κοστίζει κάτω από 15 ευρώ και θα το ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery. Δεν είναι, βέβαια, αποκλειστικά και μόνο lip balm. Είναι ένα προϊόν ομορφιάς, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να καταπραΰνει το δέρμα που ξεφλουδίζει, τις παρανυχίδες και τις ξηρές ρινικές διόδους. Απίστευτο, δεν συμφωνείς; Κάνε scroll και ανακάλυψέ το!

Διάβασε ακόμα: 10 ευωδιαστά λουλουδάτα αρώματα γιατί… μπήκε η άνοιξη

DPG Network