Η Chrissy Teigen συνδύασε τις δύο πιο hot τάσεις της άνοιξης στο μανικιούρ της

Μαρία Ροδίτη
Η Chrissy Teigen συνδύασε τις δύο πιο hot τάσεις της άνοιξης στο μανικιούρ της

Ultra chic η επιλογή της!

Το μανικιούρ τους τελευταίους μήνες έχει γίνει… προσωπική υπόθεση. Βλέπεις, δεν μπορούμε να πάμε στο αγαπημένο μας nail bar, να διαλέξουμε ανάμεσα στα δεκάδες βερνίκια και να προτείνουμε στη μανικιουρίστ μας το σχέδιο που έχουμε φανταστεί. Ο κορονοϊός και το lockdown μάς κρατούν μακριά από αυτές τις τόσο ανέμελες beauty συνήθειές μας.

Τι μας έχει μείνει, λοιπόν; Να κάνουμε DIY μανικιούρ παρακολουθώντας τα πολλά tutorials του youtube, που δείχνουν βήμα-βήμα πώς να πετύχουμε εύκολα nail art, ή να παίρνουμε έμπνευση από τα νύχια των αγαπημένων μας stars.

Χθες, πάντως, βρήκαμε το #nailspiration που χρειαζόμασταν στο πρόσωπο της… Chrissy Teigen. Το αγαπημένο μοντέλο έκανε ένα πολύ κομψό μανικιούρ και το μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μέσα από το account της στο Twitter. Να δες…

Όπως βλέπεις, η Chrissy έκανε ανάποδο γαλλικό μανικιούρ (aka reverse french manicure) σε pastel αποχρώσεις, συνδυάζοντας τις δύο μεγαλύτερες τάσεις της φετινής άνοιξης. Το french mani- σε κάθε εκδοχή του- μας έχει απασχολήσει πολύ ήδη από το περασμένο καλοκαίρι και θα συνεχίσει δυναμικά, ενώ οι παστέλ αποχρώσεις βρίσκονται στο προσκήνιο κάθε άνοιξη. Στην προκειμένη περίπτωση, λοιπόν, το μοντέλο χρησιμοποίησε σε όλο το νύχι ένα nude-ροζ βερνίκι, ενώ για να κάνει το half-moon σχέδιο επέλεξε ένα baby blue βερνίκι. Και το αποτέλεσμα είναι απλά φανταστικό!

Αν θέλεις κι εσύ να πετύχεις το ίδιο μανικιούρ- μιας που δεν προβλέπεται να ανοίξουν σύντομα τα nail bars-, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery. Έχουμε συγκεντρώσει τα κατάλληλα βερνίκια, που θα σε βοηθήσουν να αντιγράψεις το nail art της Chrissy Teigen!

Διάβασε ακόμα: Το 2021 θα φοράς το eyeliner με έναν διαφορετικό τρόπο