Χάζεψε 15 χαρούμενα nail art με τον πρωινό σου καφέ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Χάζεψε 15 χαρούμενα nail art με τον πρωινό σου καφέ

Είναι όλα τόσο όμορφα όσο η σημερινή ημέρα

Ναι, μία ακόμα Κυριακή ξημέρωσε και πότε ήρθε ο Μάρτιος και οι Κυριακές του δεν το καταλάβαμε. Αυτά τα lockdown μας έχουν κοστίσει πολύ και κάπως έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου. Βέβαια, όσο έχουμε την υγεία μας δεν γκρινιάζουμε, απλά νιαουρίζουμε γιατί έχει μπει η άνοιξη και μας έχει αναστατώσει. Κανονικά θα πηγαίναμε για καφέ ή βόλτα στην εξοχή μία ανοιξιάτικη μέρα σαν αυτή αλλά δεν θα το κάνουμε.

Θα μείνουμε σπίτι και ασφαλείς, θα περιμένουμε υπομονετικά να περάσει όλο αυτό και θα το κάνουμε όσο χρειαστεί ακόμα. Ναι, έχει περάσει ένας χρόνος και λέμε τα ίδια αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο εκτός από υπομονή και…. Μανικιούρ! Μπορεί τα nail art να μην σώσουν τον κόσμο αλλά σίγουρα θα σώσουν τη διάθεσή μας και αυτό το έχουμε αποδείξει.

Θέλουμε λοιπόν να καθίσεις αναπαυτικά και να απολαύσεις το σημερινό ποτ πουρί της Κυριακής που ετοιμάσαμε για εσένα. Έχουμε σχέδια και χρώματα ανοιξιάτικα και σίγουρα θα σε ανεβάσουν αλλά και θα σε εμπνεύσουν. Κάνε ένα ακόμα scroll λοιπόν και όλα θα πάνε καλά!

Διάβασε ακόμα: Για σήμερα Σάββατο θα γεμίσουμε τα μανικιούρ μας πεταλούδες