Ο Γιάννης Σίσκος μάς μίλησε για το χθεσινό beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Μαρία Ροδίτη
Ο Γιάννης Σίσκος μάς μίλησε για το χθεσινό beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ο προσωπικός της hairstylist & make up artist μάς είπε τα πάντα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι από τα πιο elegant, γλυκά και αισιόδοξα κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει το ταλέντο να μας μεταδίδει τη χαρά της και την καλή της διάθεση κάθε μεσημέρι που την παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και την εκπομπή της «Pop Up».

Κάθε φορά, όμως, εκτός από την ευχάριστη παρέα που μας κρατά, η Ηλιάνα καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει και με την εμφάνισή της. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της είναι πάντα άρτια. Το beauty look της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και ταιριαστό με το outfit της και για αυτό ευθύνεται ο προσωπικός της hairstylist & make up artist, Γιάννης Σίσκος.

Ο Γιάννης κάνει καθημερινά θαύματα με τα μαγικά του χέρια και κάτι τέτοιο συνέβη και χθες. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες μας με ένα mini floral φόρεμα και με άκρως κομψό χτένισμα και μακιγιάζ. Έτσι, τηλεφωνήσαμε στον Γιάννη και ζητήσαμε να μάθουμε όλα τα μυστικά του look της παρουσιάστριας. Για δες όσα μας είπε…



«Το φόρεμα ήταν αρκετά mini και μικροσκοπικό και θέλαμε να δώσουμε όγκο στο πάνω μέρος του σώματος. Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το χτένισμα. Κάναμε μπούκλες σε διαφορετικές κατευθύνσεις, χωρίστρα στη μέση, πολύ κρεπάρισμα στις ρίζες, ενώ βουρτσίσαμε πολύ και τις άκρες των μαλλιών της Ηλιάνας», μας εξηγεί ο Γιάννης Σίσκος.

Και συνεχίζει: «Στο μακιγιάζ χρησιμοποιήσαμε μια πολύ ωραία πράσινη σκιά. Είναι Chanel, Les 4 Ombres, στην απόχρωση 318 blurry green. Βάλαμε, επίσης, eyeliner και μάσκαρα. Τονίσαμε και τα φρύδια. Η Ηλιάνα, έτσι κι αλλιώς, έχει πλούσια φρύδια, αλλά πάντα φροντίζουμε να τα τονίζουμε. Για το ρουζ και το κραγιόν της επιλέξαμε peachy αποχρώσεις. Το κραγιόν της, συγκεκριμένα, είναι το Radiant, Advanced Care Lipstick, στην απόχρωση 109 Airy Peach. Νομίζω πως αυτές οι ροδακινί αποχρώσεις προσδίδουν μια φρεσκάδα στην επιδερμίδα και εμείς αυτό θέλαμε να πετύχουμε»! Και εμείς, όπως καταλαβαίνεις, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα επόμενα beauty looks δια χειρός Γιάννη Σίσκου και, βέβαια, τα πολύτιμα μυστικά του!



Διάβασε ακόμα: Αυτό το κάπως περίεργο skincare συστατικό χαρίζει ενυδάτωση μέχρι και 48 ώρες