O καιρός χάλασε… Ας χαζέψουμε μαύρα μανικιούρ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
O καιρός χάλασε… Ας χαζέψουμε μαύρα μανικιούρ

Δεν θα τα βάψουμε μαύρα όμως!

Σήμερα ξημέρωσε μία Κυριακή με lockdown και συννεφιά και δεν μας πειράζει πολύ. Δεν φύγαμε για τριήμερο, δεν θα πετάξουμε χαρταετό (κυριολεκτικά τουλάχιστον) και γενικά δεν θα κάνουμε κάτι οπότε ας χαλάσει ο καιρός, δεν μας πειράζει. Ίσα-ίσα, κάνει πιο εύκολη την καραντίνα μας. Τα μουντά χρώματα ωστόσο μας έβγαλαν προσωρινά από το ανοιξιάτικο mood μας γι᾽αυτό σήμερα είδες μαύρο αδιάβροχο και μαύρα νύχια στο κολλάζ μας.

Αφού χάλασε ο καιρός, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το σημερινό daily nailspiration στο all time classic και αγαπημένο μας μαύρο που πάει με όλα και δημιουργεί τα πιο εντυπωσιακά και elegant nail art εκεί έξω. Ψάξαμε λοιπόν στα κατάβαθα του Instagram για να βρούμε τα πιο όμορφα και τα κατά φέραμε… Προφανώς!

Με ένα ακόμη scroll τώρα, μπορείς να φτάσεις στην super black gallery που ετοιμάσαμε για εσένα για να χαζέψεις μανικιούρ και να χαλαρώσεις. Αν μας επιτρέπεις όμως μία συμβουλή… Βάψε μόνο τα νύχια σου μαύρα και κράτα τη διάθεσή σου ψηλά. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος και θα βγούμε νικητές. Ναι, θα έχουμε χάσει λίγο χρόνο αλλά δεν πειράζει, θα έχουμε την υγεία μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Διάβασε ακόμα: Σήμερα ταξιδεύουμε πίσω στα 90’s με τα μανικιούρ μας