Ποιες είναι οι K-beauty skincare experts που πρέπει να ακολουθήσεις ASAP στο Instagram;

Μαρία Ροδίτη
Ποιες είναι οι K-beauty skincare experts που πρέπει να ακολουθήσεις ASAP στο Instagram;

Από συμβουλές για ακμή μέχρι προϊόντα και νέα συστατικά, οι skincare experts που «ορκίζονται» στην κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς έχουν να σου διδάξουν πολλά.

Η κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς υπάρχει εδώ και χρόνια και είναι διαδεδομένη για αρκετούς λόγους. Ο βασικότερος όλων είναι πως χαρίζει ένα αλαβάστρινο δέρμα, που μοιάζει κυριολεκτικά με πορσελάνη. Το αποτέλεσμα της K-beauty routine είναι αυτό που λέμε… glowing skin.

Η συγκεκριμένη skincare routine, όμως, για να επιτευχθεί θέλει αρκετή προσπάθεια και πολλά, πολλά βήματα. Γι’ αυτό ίσως πολλές γυναίκες εγκαταλείπουν νωρίς την προσπάθειά τους και δεν πετυχαίνουν το λαμπερό δέρμα που εξ αρχής ονειρεύονται.

Για την ακρίβεια, η K-beauty routine έχει από επτά ως δέκα βήματα, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται το double cleansing (aka διπλός καθαρισμός), η απολέπιση, το face toner, η κρέμα ματιών, το serum, η ενυδατική κρέμα και το primer. Δεν τα λες και λίγα τα steps. Ειδικά όταν έχεις περιορισμένο χρόνο το πρωί και βιάζεσαι να φύγεις για τη δουλειά, το επικρατέστερο σενάριο είναι να μην κάνεις ούτε τα μισά από αυτά.

Πώς, όμως, θα αποκτήσεις αυτήν την επιδερμίδα που εκπέμπει λάμψη και υγεία; Υπάρχει λύση και είναι οι επτά skincare experts που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Πρόκειται για ειδήμονες της επιδερμίδας που είναι πιστές εδώ και χρόνια στο K-beauty, όμως το έχουν απλοποιήσει πολύ. Και μέσα από τα Instagram accounts τους θα μάθεις όλα τα κορεάτικα μυστικά ομορφιάς τους, αλλά και πώς να τα κάνεις εύκολα και γρήγορα πράξη στη δική σου επιδερμίδα. Ανακάλυψέ τις και γίνει η πιο λαμπερή και όμορφη εκδοχή του εαυτού σου χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Ναι, γίνεται!

Cover photo: @gothamista

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μυστικό της Gwyneth Paltrow για νεανική και ξεκούραστη επιδερμίδα