Αγνώριστη! Η Billie Eilish μόλις έκανε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

Μαρία Ροδίτη
Αγνώριστη! Η Billie Eilish μόλις έκανε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

Τέλος τα μαύρα μαλλιά με την πράσινη ρίζα!

Είναι ένα εκκεντρικό πλάσμα, που δεν φοβάται τις τολμηρές αλλαγές στην εμφάνισή της. Γι’ αυτό, άλλωστε, την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές με πολύ, πολύ μακριά νύχια και extravagant nail art, με oversized ρούχα, με τεράστια κοσμήματα και με διαφορετικά χρώματα στα μαλλιά της. Με μαύρα και πράσινα μαλλιά, με silver και βιολετί μαλλιά, ακόμα και με μπλε αποχρώσεις στα μαλλιά της.

Ο λόγος για την Billie Eilish, που αυτήν τη φορά έκανε κάτι για το οποίο μας είχε προειδοποιήσει. Η teen star είχε αποκαλύψει στα τέλη του 2020 πως πολύ σύντομα σκόπευε να αλλάξει χρώμα μαλλιών και να αποχωριστεί τα μαύρα μαλλιά με την πράσινη ρίζα. «Θα αλλάξω τα μαλλιά μου μόλις βγει το ντοκιμαντέρ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στο ντοκιμαντέρ/μιούζικαλ The World’s A Little Blurry, που επικεντρώνεται στην προσωπικότητά της. «Θα είναι το τέλος μιας εποχής. Θα δώσω το σήμα για την έναρξη μιας νέας εποχής». Κανένας, ωστόσο, δεν περίμενε αυτό που μόλις χθες βράδυ αποκάλυψε μέσα από το Instagram της η νεαρή celebrity.

Η Billie Eilish έβαψε τα μαλλιά της ξανθά. Μάλλον, όχι απλά ξανθά, αλλά κατάξανθα, ενώ έκανε ένα φιλαριστό κούρεμα με curtain bangs. Τα αποκαλυπτήρια του νέου hair look έκανε η ίδια η τραγουδίστρια με ένα βίντεο και μία φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CMhrplwBoJ8

Όλοι οι followers της έμειναν έκπληκτοι ανακαλύπτοντας πως η Billie είναι πλέον ξανθιά! Τα views στο εν λόγω βίντεο ξεπέρασαν τα 16 εκατομμύρια, ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τη φωτογραφία που ανέβασε και την οποία θα δεις στην παρακάτω gallery.

Καθόλου τυχαίο, βέβαια, δεν είναι αυτό μιας και το νέο hair look της Billie Eilish είναι κάτι παραπάνω από υπέροχο. Έτσι κι αλλιώς η νεαρή τραγουδίστρια είναι ξανθιά, οπότε τώρα, με αυτήν την αλλαγή, επέστρεψε στα φυσικά της χρώματα. Το ανοιχτό ξανθό πραγματικά την κολακεύει μιας και αναδεικνύει υπέροχα τα λεπτά χαρακτηριστικά της, τη λευκή επιδερμίδα της και τα ανοιχτόχρωμα μάτια της. Δες καλύτερα κι εσύ το νέο χρώμα μαλλιών της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Η Penelope Cruz υποδέχεται την άνοιξη με ένα super hot κούρεμα