10 προϊόντα με υαλουρονικό οξύ για να προσφέρεις στο δέρμα σου την ενυδάτωση που έχει ανάγκη

Μαρία Ροδίτη
10 προϊόντα με υαλουρονικό οξύ για να προσφέρεις στο δέρμα σου την ενυδάτωση που έχει ανάγκη

Μάσκες, κρέμες ματιών και προσώπου, serums… Τα έχουμε όλα!

Η ρουτίνα ομορφιάς είναι για την κάθε γυναίκα μια εντελώς προσωπική υπόθεση. Άλλη έχει ανάγκη από αντιγήρανση, άλλη θέλει να «πολεμήσει» τα σπυράκια, άλλη θέλει να περιορίσει τις πανάδες. Όλες, όμως, έχουμε κάτι κοινό: επιζητάμε στα skincare προϊόντα που αγοράζουμε την ενυδάτωση.

Γιατί όσα συστατικά κι αν απλώσουμε στο δέρμα μας, τα οποία υπόσχονται μείωση των πανάδων, καταπολέμηση της ακμής και των ρυτίδων, αν δεν έχουμε ενυδάτωση δεν θα έχουμε και ποτέ λαμπερό πρόσωπο. Και δεν υπάρχει πιο εγγυημένο και αποτελεσματικό συστατικό ενυδάτωσης από το υαλουρονικό οξύ.

Αν δεν το γνωρίζεις, το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσικά στο σώμα μας. Το μεγαλύτερο ποσοστό υαλουρονικού οξέος βρίσκεται στους συνδετικούς ιστούς της επιδερμίδας μας και προωθεί τη δύναμη και την ελαστικότητά τους. Όσο περνούν, όμως, τα χρόνια η παραγωγή υαλουρονικού οξέος μειώνεται στο σώμα μας με αποτέλεσμα το δέρμα μας να χάνει σε όγκο και ελαστικότητα. Το αποτέλεσμα; Χαλάρωση, λεπτές γραμμές και ρυτίδες και αφυδατωμένο δέρμα.

Η λύση, λοιπόν, σε αυτό το πρόβλημα είναι τα skincare προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά και τα οποία περιέχουν υαλουρονικό οξύ. Πραγματικά, υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Θα βρεις sheet masks και κρέμες ματιών, serum και ενυδατικές κρέμες προσώπου, τις οποίες μπορείς να εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου.

Εμείς, για να σε βοηθήσουμε, κάναμε το ρεπορτάζ αγοράς μας και βρήκαμε τα 10 προϊόντα με υαλουρονικό οξύ που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις έστω και μία φορά στη ζωή σου. Ανακάλυψέ τα στην παρακάτω gallery και… καλά ψώνια!

Διάβασε ακόμα: Serum cocktailing: Το νέο skincare trend που θα μας απασχολήσει το 2021