Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δοκίμασε στα νύχια της μία από τις πιο hot τάσεις της άνοιξης

Μαρία Ροδίτη
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δοκίμασε στα νύχια της μία από τις πιο hot τάσεις της άνοιξης

Ultra chic η επιλογή της!

Η άνοιξη είναι καθαρά μια μεταβατική εποχή σε πολλούς τομείς. Αυτό ισχύει και για την ομορφιά και μπορούμε να σου το εξηγήσουμε. Από τα πολύ σκούρα και μουντά χρώματα με τα οποία βάφουμε τα νύχια μας τον χειμώνα, περνάμε σταδιακά σε πιο απαλές – αν όχι ακόμα έντονες- αποχρώσεις την άνοιξη. Έτσι δεν είναι;

Από το μπλε σκούρο και το μαύρο βερνίκι πάμε στο baby blue, αντί για κυπαρισσί επιλέγουμε mint green και ούτω καθ’ εξής. Την τιμητική τους, βέβαια, έχουν και οι γαλακτερές αποχρώσεις και δικαίως. Είναι ultra chic, κολακεύουν πολύ κάθε τόνο επιδερμίδας και κάθε μήκος νυχιού.

Ταιριάζουν σε κοντά και μακριά νύχια, σε αμυγδαλωτά και τετράγωνα, και είναι η πιο εύκολη λύση, αν το ραντεβού σου στο nail bar έχει καθυστερήσει. Ακριβώς αυτήν την άποψη φαίνεται να ασπάζεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία πριν λίγες μέρες έκανε #MilkyNails και για ακόμη μια φορά μάς εντυπωσίασε.

Η παρουσιάστρια του ALPHA μάς έδειξε με Insta story το νέο nail art της, το οποίο- ομολογουμένως- μας ενθουσίασε. Τα νύχια της, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, είναι βαμμένα σε ένα λευκό, γαλακτερό χρώμα, ενώ ο δείκτης και ο παράμεσός της είναι «στολισμένος» με λουλούδια σε μαύρο χρώμα.



«Η επιτομή της κομψότητας» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος αυτού του μανικιούρ. Σε εμάς, πάντως, η Ηλιάνα έδωσε το τέλειο nailspiration για το ραντεβού που ήδη έχουμε κλείσει με τη μανικιουρίστ μας. Μήπως να σκεφτείς κι εσύ αυτό το nail art για το επερχόμενο ραντεβού σου;

Διάβασε ακόμα: 7+1 αρώματα που δεν αποχωρίζονται εδώ και χρόνια οι Hollywood stars