What a beauty! Η Elizabeth Olsen άλλαξε κούρεμα και χρώμα μαλλιών

Μαρία Ροδίτη
What a beauty! Η Elizabeth Olsen άλλαξε κούρεμα και χρώμα μαλλιών

Νέο hair look για τη διάσημη ηθοποιό.

Είναι ένα κορίτσι που δεν φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της και μας το έχει αποδείξει αυτό αρκετές φορές. Γι’ αυτό και την έχουμε δει ξανθιά, την έχουμε θαυμάσει με καστανά μαλλιά, ενώ μέχρι πρόσφατα τρελαινόμασταν να τη βλέπουμε με copper red μαλλιά.

Τo copper red, άλλωστε, είναι ένα από τα πιο hot hair color trends του 2021 και είχαμε πιστέψει πως θα το διατηρήσει. Η Elizabeth Olsen, όμως, μας ξεγέλασε και έκανε την ανατροπή στο hair look της.

https://www.instagram.com/p/CMqAZP1MsWQ

Για την ακρίβεια, η διάσημη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια των Avengers αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της και να αποκτήσει ολοκαίνουριο κούρεμα, αλλά και νέο χρώμα μαλλιών. Άφησε πίσω της, λοιπόν, τα κόκκινα μαλλιά και πλέον είναι ένα μελαχρινό κορίτσι με shag κούρεμα.

Η Elizabeth Olsen συμμετείχε την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα virtual launch event και εξέπληξε όλους με τη νέα εμφάνισή της. Η ηθοποιός έβαψε πολύ σκούρα καστανά τα μαλλιά της και υιοθέτησε shag κούρεμα με retro curtain bangs. Απέκτησε, όπως βλέπεις, ένα hairstyle με 70’s αναφορές, το οποίο έχει κάνει δυναμικό comeback αυτήν τη χρονιά.

Αλήθεια, εσένα πώς σου φαίνεται; Εμείς, πάντως, πιστεύουμε πως είναι πολύ φρέσκια η αλλαγή στην εμφάνισή της και πως είναι υπέροχο το σκούρο μαλλί, παρόλο που οι περισσότερες επιλέγουμε να ανοίξουμε το χρώμα μας με τον ερχομό της άνοιξης. Συγκεντρώσαμε, μάλιστα, στην παρακάτω gallery μερικά παλιά hair looks της Elizabeth Olsen για να κάνεις τη σύγκριση. Με όλα είναι όμορφη, αλλά… με αυτό το hair look είναι κάπως πιο ωραία!

Διάβασε ακόμα: Ποια skincare συστατικά δεν πρέπει ποτέ να αναμείξεις;οια skincare συστατικά δεν πρέπει ποτέ να αναμείξεις;