Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της Χριστίνας Μπόμπα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Μαρία Ροδίτη
Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της Χριστίνας Μπόμπα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Η Χριστίνα πραγματικά λάμπει ολόκληρη!

Ήταν παραμονές Χριστουγέννων όταν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν με Instagram post ότι περιμένουν δίδυμα μωράκια και ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι που θα γίνουν γονείς. Το ήθελαν, το προσπάθησαν πολύ και το κατάφεραν, όπως έχουν πει οι ίδιοι ουκ ολίγες φορές.

Και η αλήθεια είναι πως κι εμείς, ως απλοί παρατηρητές και κάνοντας ένα scroll στο Instagram της Χριστίνας, βλέπουμε ότι η ίδια λάμπει από ευτυχία. Πραγματικά, είναι πιο όμορφη από ποτέ. Η επιδερμίδα της είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα.

Ναι, σίγουρα η Χριστίνα Μπόμπα ακολουθεί μια skincare routine για να έχει τόσο όμορφο δέρμα. Όπως όλες οι γυναίκες, άλλωστε. Ωστόσο, το απόλυτο μυστικό της λάμψης της είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων: είναι η εγκυμοσύνη που έτσι κι αλλιώς κάνει όλες τις γυναίκες εκτυφλωτικά όμορφες, αλλά και το fresh μακιγιάζ της.

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες που θα βρεις στην παρακάτω gallery, θα διαπιστώσεις πως η Χριστίνα Μπόμπα είναι πιστή οπαδός του natural μακιγιάζ σε όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης της ως τώρα. Τα τονισμένα φρύδια της, τα ενυδατωμένα χείλη και το ελάχιστο ρουζ στα μάγουλά της είναι το απόλυτο φυσικό make up που την κάνει να δείχνει φρέσκια όλο αυτό το διάστημα.

Όσο για τα μαλλιά της; Έχει λατρέψει τα scrunchies – που είναι μεγάλη τάση φέτος-, αλλά και τα beach waves!

Διάβασε ακόμα: Heidi Klum: Ποζάρει με την κόρη της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δείχνουν τι σημαίνει φυσική ομορφιά