Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί πιστά η Kaia Gerber

Μαρία Ροδίτη
Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί πιστά η Kaia Gerber

Και το αποτέλεσμα στην εικόνα της είναι άκρως εντυπωσιακό.

Μαζί με την Kendall Jenner και τις Gigi & Bella Hadid, η Kaia Gerber είναι ένα από τα πιο περιζήτητα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα αυτήν τη στιγμή. Οι Οίκοι Μόδας την επιλέγουν σε κάθε Fashion Week που πραγματοποιείται, ώστε να περπατήσει στο catwalks τους, ενώ το supermodel έχει αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες ομορφιάς.

Το μέλλον της, όπως καταλαβαίνεις, προμηνύεται λαμπρό. Και πώς να μη γινόταν αυτό τη στιγμή που η Kaia Gerber είχε… πού να μοιάσει; Είναι κόρη της πανέμορφης Cindy Crawford και σε αυτήν την περίπτωση ισχύει απόλυτα η έκφραση «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει».

Μαμά και κόρη είναι ολόιδιες. Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Ας εστιάσουμε, όμως, στην Kaia εδώ και δη στην ομορφιά της. Το 19χρονο μοντέλο τη χρονιά που μας πέρασε πειραματίστηκε όσο ποτέ άλλοτε με τα μαλλιά της. Από καστανή, έγινε πλατινέ ξανθιά για να καταλήξει τελικά με ροζ μαλλιά.

Πλέον, βέβαια, έχει επιστρέψει στο καστανό της χρώμα και είναι πιο chic από ποτέ. Για αυτούς τους πειραματισμούς με τα μαλλιά της, αλλά και για τη ρουτίνα ομορφιάς της και το αγαπημένο της skincare συστατικό, η Kaia Gerber μίλησε στη Vogue. Και είπε πολλά και ωραία. Ώρα να τα μάθεις κι εσύ με ένα scroll στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Η 9χρονη Harper Seven Beckham κάνει μακιγιάζ στη μαμά, Victoria, και «ρίχνει» το Instagram