Αυτές τις τρεις αποχρώσεις βερνικιών πρέπει να έχεις στο το νεσεσέρ σου φέτος την άνοιξη

Μαρία Ροδίτη
Αυτές τις τρεις αποχρώσεις βερνικιών πρέπει να έχεις στο το νεσεσέρ σου φέτος την άνοιξη

Το top 3 των χρωμάτων με τα οποία θα βάφεις τα νύχια σου…

Είμαστε σίγουρες πως από τη μέρα που άκουσες ότι τα nail bars άνοιξαν και πάλι πέταξες από τη χαρά σου. Ήθελες εδώ και τόσο καιρό, άλλωστε, να περιποιηθείς σωστά τα νύχια σου και να αφεθείς στα χέρια μιας επαγγελματία. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα!

Όμως… Κατά πάσα πιθανότητα το ραντεβού που βρήκες αργεί πολύ ακόμα και θα πρέπει να περιμένεις αρκετά. Μην πτοείσαι. Μέχρι να πας στη μανικιουρίστ σου θα συνεχίσεις τα DIY μανικιούρ που διδάχθηκες μόνη σου μέσα στο διάστημα της καραντίνας. Τώρα πια ξέρεις!

Go with the flow, λοιπόν, και βάψε τα νύχια σου με τα τρία πιο hot χρώματα που ανέδειξαν οι Εβδομάδες Μόδας για τη φετινή άνοιξη. Στο Παρίσι, στο Μιλάνο, στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο πρωταγωνιστές στα nail art όλων των μοντέλων ήταν τρία color trends: το μαύρο, το ροζ και το φούξια, και οι pastel αποχρώσεις.

Μη φοβηθείς το μαύρο και θεωρήσεις ότι είναι άκρως χειμερινό. Όχι! Το μαύρο βερνίκι είναι all-time classic και μπορείς να το φοράς και τώρα, αλλά και το καλοκαίρι. Το ροζ και το φούξια είναι ultra girly αποχρώσεις, ενώ τα pastel- από mint green, baby blue μέχρι μπανανί- είναι ό,τι πιο χαρούμενο και elegant μπορείς να βάλεις στα νύχια σου.

Γι’ αυτό κι εμείς δεν θα σε αφήσουμε έτσι. Κάναμε το ρεπορτάζ αγοράς μας και βρήκαμε για εσένα τα 10 καλύτερα βερνίκια νυχιών στις συγκεκριμένες αποχρώσεις, που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου. Ανακάλυψέ τα στην παρακάτω gallery και κάνε τώρα τα διαδικτυακά σου ψώνια!

Διάβασε ακόμα: 10 skincare αμαρτήματα που ο δερματολόγος σου θέλει να σταματήσεις να κάνεις