10+1 Μανικιούρ που αποδεικνύουν ότι τα νύχια σε σχήμα αμύγδαλο είναι τα πιο όμορφα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10+1 Μανικιούρ που αποδεικνύουν ότι τα νύχια σε σχήμα αμύγδαλο είναι τα πιο όμορφα

Είναι το πιο κομψό και κολακευτικό σχήμα νυχιών!

Το ΣΚ που μόλις πέρασε, η κολλητή μου ήρθε κάτω από το σπίτι για ένα social distancing catch up στα νέα μας. Καθώς λοιπόν μιλούσαμε στο αυτοκίνητο κοίταξα τα χέρια της και έπαθα σοκ! Έχει γενικά ίσως τα ομορφότερα δάχτυλα και νύχια που έχω δει και πάντοτε έκανε τα νύχια της τετράγωνα. Για αλλαγή ωστόσο αποφάσισε να τα κάνει στρογγυλεμένα, αμυγδαλωτά και πραγματικά σχεδόν τσίριξα!

Δεν πίστευα ότι θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα τα χέρια της και όμως γινόταν. Το σχήμα αμύγδαλο βλέπεις είναι απίθανα κολακευτικό όσο μακριά ή κοντά είναι τα δάχτυλά σου και όσο μικρή ή μεγάλη είναι η βάση του νυχιού σου. Σου επιτρέπουν μάλιστα να έχεις μήκος στα νύχια με τον πιο κομψό τρόπο και για εμάς είναι το απόλυτο win.

Η κολλητή μου είχε μόλις κάνει ένα super fresh, κλασικό γαλλικό που λατρεύει και ενώ κανονικά δεν θα του έδινα καμία σημασία, έπιασα τον εαυτό μου να το θαυμάζει… το γαλλικό! Αυτή είναι λοιπόν η μαγεία του σχήματος αμύγδαλου για τα νύχια και μπορείς να το κάνεις πανεύκολα μόνη σου ή να το ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου.

Για να σε βοηθήσω και λίγο παραπάνω όμως, αποφάσισα να βρω και 11 μανικιούρ με σχήμα αμύγδαλο και εντυπωσιακά nail art που θα σου αποδείξουν περίτρανα όλα αυτά που περιγράφω παραπάνω. Κάνε λοιπόν ένα scroll και απόλαυσέ τα με τον απογευματινό σου καφέ!

Διάβασε ακόμα: Σήμερα Παρασκευή στολίζουμε τα νύχια μας με λευκά λουλούδια