Cindy Crawford: Αυτό είναι το DIY spray προσώπου που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα της

Μαρία Ροδίτη
Cindy Crawford: Αυτό είναι το DIY spray προσώπου που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα της

Η σπιτική συνταγή ομορφιάς που πρέπει κι εσύ να δοκιμάσεις!

Στα 55 της χρόνια μοιάζει σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της. Το αντίθετο, μάλιστα! Η Cindy Crawford είναι πιο όμορφη και νέα από ποτέ και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία. Μεγαλώνει ωραία, αποδέχεται το πέρασμα του χρόνου και αγαπά τις ρυτίδες της. Δεν αφήνει, παρ'όλα αυτά, την επιδερμίδα της στην τύχη της.

Το άλλοτε supermodel της δεκαετίας του 1990 είναι υπέρμαχος του skincare. Πιστεύει και έχει πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της πως το να ξοδεύεις χρήματα για ποιοτικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας είναι must. «Μπορείς να πάρεις μια πιο οικονομική μάσκαρα, ένα λιγότερο ακριβό lip gloss ή βερνίκι νυχιών, αλλά αξίζει να επενδύσεις σε ό,τι έχει να κάνει με το δέρμα σου», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά στο παρελθόν.

crawford skin

Βέβαια, δεν απορρίπτει και τις DIY συνταγές ομορφιάς. Γι’ αυτό, άλλωστε, εδώ και χρόνια «ορκίζεται» σε ένα πανεύκολο facial spray, το οποίο φτιάχνει μόνη της με δύο μόνο υλικά. Η Cindy Crawford αναμειγνύει γάλα με νερό σε ένα μπουκάλι και ψεκάζει με αυτό το μείγμα το πρόσωπό της όταν έχει ανάγκη από ενυδάτωση και φρεσκάρισμα. Και πολύ καλά κάνει αν σκεφτείς πως το γάλα έχει θαυματουργές ιδιότητες για το δέρμα. Εντάξει, το νερό όλες ξέρουμε πως ενυδατώνει στο πι και φι. Το γάλα, όμως, κάνει πολλά περισσότερα.

Για την ακρίβεια, περιέχει πλήθος βιταμινών, όπως η Α, που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, επιβραδύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Επίσης, είναι πλούσιο σε γαλακτικό οξύ, το οποίο επιτρέπει στο δέρμα να αναγεννηθεί γρήγορα, ενώ χάρη στη βιταμίνη Β6 διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και υγιές.

Να, λοιπόν, γιατί η Cindy Crawford δεν αποχωρίζεται ποτέ αυτό το facial spray. Κάτι ξέρει. Αν κι εσύ θες να αποκτήσεις δέρμα που ακτινοβολεί, σαν της star, δεν έχεις παρά να φτιάξεις αυτήν τη συνταγή ομορφιάς. «Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς και ποτέ πολύ αργά για να ξεκινήσεις να φροντίζεις την επιδερμίδα σου», έχει πει η Cindy Crawford και ένα δίκιο το έχει. Το παρακάτω βίντεο με την εξέλιξή της στο πέρασμα του χρόνου θα σε πείσει να δοκιμάσεις… χθες το DIY spray προσώπου, που η ίδια προτείνει.

https://www.instagram.com/p/CNJ4uGbAvO4

Διάβασε ακόμα: 10 sheet μάσκες κυριολεκτικά για κάθε ανάγκη