Wedding vibes! 10 nail art που ταιριάζουν τέλεια στις νύφες της άνοιξης

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Wedding vibes! 10 nail art που ταιριάζουν τέλεια στις νύφες της άνοιξης

Όμορφα και πρωτότυπα σχέδια που θα λατρέψεις είτε παντρευτείς στο δημαρχείο είτε στην εκκλησία

Η πανδημία μας έχει χαλάσει πολλά πράγματα: Διακοπές, βόλτες, εκδρομές, ποτά… Έχει χαλάσει όμως και πιο σημαντικά πράγματα όπως οι γάμοι που ήταν προγραμματισμένοι και δεν έγιναν ή οι γάμοι που αναγκαστικά μεταφέρθηκαν στο δημαρχείο με 2 μάρτυρες. Ναι, είναι μίζερο και λυπηρό αλλά δεν θέλουμε να στεναχωριέσαι αγαπημένη μας νυφούλα. Το θέμα είναι ότι θα παντρευτείς τον αγαπημένο σου, όπως και αν γίνει αυτό, και θα κάνετε το μεγαλύτερο πάρτι ever όταν πλέον θα επιτρέπεται.

Στο μεταξύ θέλουμε να συνεχίσεις να ψάχνεις το τέλειο νυφικό (αν δεν το έχεις βρει ακόμα), να διαλέξεις την πιο ευωδιαστή ανθοδέσμη και να δώσεις σημασία στο μανικιούρ σου. Ναι, ναι στο μανικιούρ σου! Είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά σε κάθε γάμο αλλά ακόμα περισσότερο σε αυτόν που οργανώνεις αυτή την άνοιξη. Πρέπει να είναι χαρούμενο και προσεγμένο. Πρέπει να έχει τη λάμψη και την ανεμελιά της ημέρας ακόμα και αν η πανδημία σου χάλασε ή σου άλλαξε τα σχέδια.

Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το σημερινό daily nailspiration σε εσένα νυφούλα της άνοιξης και στο μανικιούρ σου. Αναζητήσαμε όμορφα nail art στα προφίλ των αγαπημένων μας artists ώστε να πάρεις ιδέες και να κάνεις τα πιο πρωτότυπα και ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια σου. Φτιάξε λοιπόν καφέ και ρίξε μία ματιά παρακάτω. Όλα θα πάνε καλά και η ώρα η καλή!

Διάβασε ακόμα: #Dotticure Το πουα μανικιούρ δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα γιατί είναι πανέμορφο