Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την τέλεια ανοιξιάτικη ανανέωση στα μαλλιά της

Μαρία Ροδίτη
Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την τέλεια ανοιξιάτικη ανανέωση στα μαλλιά της

Νέο χρώμα μαλλιών για τη Mairiboo!

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ένα κορίτσι που μας αρέσει πολύ εδώ στο Queen.gr για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν φοβάται να πει τη γνώμη της δημοσίως για διάφορα κοινωνικά ζητήματα, δε διστάζει να πειραματιστεί με το στυλ της, ενώ έχει δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα στα μαλλιά της.

Τα έχει κάνει ξανθά και κατάμαυρα, τα έχει κόψει πολύ κοντό καρέ και τα έχει αφήσει πολύ μακριά. Έχει δοκιμάσει τα πιο elegant και ανατρεπτικά χτενίσματα και όλους αυτούς τους πειραματισμούς τους έχει κάνει με τεράστια επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, την είχαμε συνηθίσει με ένα φανταστικό και φλογερό κόκκινο μαλλί, που πολύ της ταίριαζε.

Μόλις χθες, ωστόσο, η Mairiboo αποφάσισε να αποχωριστεί την κόκκινη χαίτη της και να κάνει μια super duper ανοιξιάτικη ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών της. Αφέθηκε, λοιπόν, στα χέρια του ταλαντούχου hairstylist, Στέφανου Βασιλάκη, και τόλμησε την αλλαγή.

Όπως θα δεις στα παρακάτω βίντεο και στην gallery, η Μαίρη Συνατσάκη έχει πλέον ένα καστανό-μελί χρώμα στα μαλλιά της, το οποίο τη γλυκαίνει και τη φωτίζει πολύ. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια αποκάλυψε ότι δεν θα σταματήσει εδώ με τα μαλλιά της. Αυτή είναι μόνο η αρχή, όπως είπε, και χρειάζεται αρκετή διαδικασία ακόμη για να πετύχει το χρώμα που επιθυμεί. Αλήθεια, εσύ φαντάζεσαι τι μπορεί να έχει στο μυαλό της;







Διάβασε ακόμα: Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το πιο κομψό nail art της φετινής άνοιξης