So pretty: Αυτά τα μανικιούρ μοιάζουν με ανθισμένες πασχαλιές!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
So pretty: Αυτά τα μανικιούρ μοιάζουν με ανθισμένες πασχαλιές!

Έχει μοσχοβολήσει η ατμόσφαιρα λουλούδια…

Η χθεσινή μέρα ήταν τουλάχιστον υπέροχη και το ίδιο ισχύει για τη σημερινή. Ο ήλιος και πάλι θα λάμπει, η θερμοκρασία θα απαιτεί κοντομάνικα και τα ανθισμένα λουλούδια θα γεμίσουν ευωδιά την ατμόσφαιρα. Ερμ… Προφανώς και θα ξαναπάμε βόλτα στα πάρκα και τις παραλίες και το ίδιο θα κάνεις και εσύ, είμαστε σίγουρες. Γι’ αυτό το σημερινό nailspiration είναι αφιερωμένο στα λουλούδια…

Συγκεκριμένα, αποφασίσαμε να το αφιερώσουμε στην ευωδιαστή και πανέμορφη πασχαλιά, με το ντελικάτο λιλά χρώμα της και τα μικροσκοπικά άνθη. Είναι από τα αγαπημένα μας λουλούδια εδώ στο beauty department και παρ᾽όλο που δεν βρήκαμε nail art με ζωγραφισμένες πασχαλιές, βρήκαμε σχέδια με το ίδιο ακριβώς χρώμα.

Διαλέξαμε τα 10 πιο όμορφα και τα βάλαμε στην παρακάτω gallery για να τα χαζέψεις λίγο πριν αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για τη βόλτα σου. Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll, ρίξε μία ματιά και απόλαυσε το υπέροχα ανοιξιάτικο λιλά χρώμα. Μην ξεχάσεις να κρατήσεις και screenshots, θα κλείσεις σύντομα ραντεβού για νύχια και θα χρειαστεί να δείξεις στην μανικιουρίστ σου τι θέλεις!

Διάβασε ακόμα: Starstruck! 10 μανικιούρ με αστεράκια γιατί θα είναι για πάντα το αγαπημένο μας nail art