10+1 celebrities που είναι τόσο συμφιλιωμένες με την τριχοφυΐα τους όσο δεν φαντάζεσαι

Μαρία Ροδίτη
10+1 celebrities που είναι τόσο συμφιλιωμένες με την τριχοφυΐα τους όσο δεν φαντάζεσαι

Ποιες stars δεν διστάζουν να μείνουν αξύριστες για μεγάλα διαστήματα;

Η τριχοφυΐα στις γυναίκες μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν τεράστιο ταμπού. Όχι ότι τώρα δεν είναι, αλλά – όπως και να το κάνουμε- πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες είναι πιο απενεχοποιημένες να αφήνουν τις τρίχες τους να μεγαλώσουν σε σημεία που να είναι απολύτως ορατές και πραγματικά να μην τις ενδιαφέρει.

Και η αλήθεια αυτή είναι! Καμία μας δεν πρέπει να ενδιαφέρει τι κάνει η διπλανή της με την τριχοφυΐα της. Είναι ένα καθαρά προσωπικό θέμα το αν θα αφήσουμε τις τρίχες μας να μεγαλώσουν ή θα προχωρήσουμε σε αποτρίχωση με κάθε δυνατό τρόπο. Κι ας υπάρχουν γύρω μας αυτοί/αυτές που θεωρούν πως οι τρίχες στις γυναίκες είναι συνώνυμο μόνο του κεφαλιού και των φρυδιών.

Είναι καθαρά προσωπική επιλογή της κάθε μίας αν θα αφήσει τις τρίχες της να μεγαλώσουν σε μασχάλες και πόδια ή αν θα προχωρήσει σε laser, χαλάουα, κερί ή άλλες μεθόδους αποτρίχωσης. Γι’ αυτό και θα πρέπει να πάψουμε να προχωράμε σε χαρακτηρισμούς του τύπου «πόσο αντιαισθητικό είναι αυτό το θέαμα» όταν βλέπουμε μία γυναίκα να έχει έντονη τριχοφυΐα. Έτσι θέλει! Είναι δικό της θέμα και στο κάτω-κάτω επιλέγει να ζει έτσι όπως τη δημιούργησε η φύση.

Αυτό έχουν κάνει κατά καιρούς και οι 11 stars, που θα δεις στην παρακάτω gallery. Έχουν αφήσει αρκετές φορές τις τρίχες τους να μεγαλώσουν σε πόδια και μασχάλες και έχουν φωτογραφηθεί μιλώντας για αυτήν την επιλογή και απόφασή τους, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στο τέλος του shaming για τρίχες στο σώμα. Ανακάλυψέ τις, λοιπόν, μάθε όσα έχουν πει και θα καταλάβεις ότι αυτές οι γυναίκες ζουν πραγματικά ελεύθερες.

Διάβασε ακόμα: Κι όμως! Η συχνή εφίδρωση μπορεί να κάνει θαύματα στο δέρμα σου