Spring alert! 5 ανοιξιάτικα make up looks και όλα τα προϊόντα για να τα πετύχεις

Μαρία Ροδίτη
Spring alert! 5 ανοιξιάτικα make up looks και όλα τα προϊόντα για να τα πετύχεις

Τώρα είναι η εποχή να βάλεις χρώμα παντού!

Το ξέρουμε! Σου έχει λείψει πολύ κι εσένα να ντυθείς όμορφα, να φτιάξεις τα μαλλιά σου και να κάνεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, για να βγεις για ποτό με τις κολλητές σου. Όλες κάπως έτσι αισθανόμαστε, αλλά δεν γίνεται και διαφορετικά. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα! Θα δεις, όμως, πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Μέχρι τότε μπορείς να πειραματίζεσαι με την εικόνα σου και μέσα στο σπίτι. Ή στη βόλτα σου με το #6 στο 13033. Επιτέλους, μετά από καιρό, μπορείς πια να πηγαίνεις και σε άλλες γειτονιές τα Σαββατοκύριακα, άρα να βλέπεις περισσότερους φίλους και να ανακαλύπτεις νέα μέρη. Με προσοχή και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, βέβαια.

Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να βάλεις πολύ χρώμα σε αυτές τις βόλτες, αλλά και στα απανωτά Zoom calls, που έχεις καθημερινά. Πώς; Με το μακιγιάζ σου. Μην ξεχνάς πως η άνοιξη είναι εδώ, η μέρα μεγάλωσε και είναι διαρκώς ηλιόλουστη, τα λουλούδια άνθισαν και τα έντονα χρώματα είναι παντού γύρω σου. Ας τα βάλεις, λοιπόν, κι εσύ στο μακιγιάζ σου, για να γίνει η καθημερινότητά σου πιο αισιόδοξη και παιχνιδιάρικη.

Δοκίμασε από σήμερα κιόλας τα πέντε make up looks που έχουμε βρει για εσένα στην παρακάτω gallery και να είσαι σίγουρη πως η διάθεσή σου θα φτιάξει στο λεπτό. Βάλε χρώμα στα μάτια σου επιλέγοντας τις πιο girly και colorful σκιές, αλλά και στα χείλη σου τολμώντας τα πιο ζωηρά κραγιόν, που έχεις φορέσει ποτέ. Κι ας κρύβονται από τη μάσκα. Δεν πειράζει! Στο τέλος, θα δεις πως... Με πολύ χρώμα, τα κατάλληλα προϊόντα και την πιο καλή διάθεσή σου, όλα θα γίνουν καλύτερα.

Διάβασε ακόμα: Η Gwyneth Paltrow κάνει ένα τεράστιο λάθος στην ρουτίνα ομορφιάς της (video)