Η Gwyneth Paltrow κάνει ένα τεράστιο λάθος στη ρουτίνα ομορφιάς της (video)

Μαρία Ροδίτη
Η Gwyneth Paltrow κάνει ένα τεράστιο λάθος στη ρουτίνα ομορφιάς της (video)

Μην το δοκιμάσεις, γιατί μπορεί… να αποβεί μοιραίο για το δέρμα σου!

Η ρουτίνα ομορφιάς είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση για την κάθε μία από εμάς. Άλλη έχει ανάγκη από ενυδάτωση και λάμψη, άλλη αποζητά στα skincare προϊόντα την άμεση δράση για μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και άλλη θέλει να εξαλείψει τα μαύρα στίγματα. Όλες, όμως, έχουμε ένα κοινό, τελευταίο βήμα στη skincare routine μας.

Ποιο είναι αυτό; Η χρήση αντηλιακής προστασίας. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και το δέρμα της ολοκληρώνει την πρωινή της περιποίηση με αντηλιακό. Ναι! Και τον χειμώνα, και την άνοιξη και κάθε μέρα του έτους. Βλέπεις, ο ήλιος κρύβεται και πίσω από τα σύννεφα (αυτό συμβαίνει και σήμερα, δηλαδή) και γενικά παραφυλάει να βλάψει την επιδερμίδα μας.

Αυτό που πρέπει εμείς, λοιπόν, να κάνουμε είναι να το χρησιμοποιούμε κάθε πρωί μετά τη skincare routine μας και να το απλώνουμε σχολαστικά και σωστά. Όχι, όπως η Gwyneth Paltrow. Θα σου εξηγήσουμε, γιατί το επισημαίνουμε αυτό!

Η star έκανε πρόσφατα ένα beauty tutorial για τη Vogue στο οποίο παρουσίασε αναλυτικά την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της. Και εκεί που περιμέναμε πως θα τα κάνει όλα τέλεια, ως δημιουργός του Goop, που μιλάει αναλυτικά για την ομορφιά και το skincare, τελικά η Gwyneth μάς… απογοήτευσε. Η ηθοποιός, όπως θα δεις και στο βίντεο, βάζει αντηλιακό μόνο στη μύτη και στα μήλα. «Βάζω στα μήλα και στη μύτη. Εκεί, δηλαδή, που χτυπάει ο ήλιος», λέει και η ίδια χαρακτηριστικά στο πέμπτο λεπτό του βίντεο.



Δες τώρα στην παρακάτω gallery ποιος είναι ο σωστός τρόπος να φοράς αντηλιακό.

Διάβασε ακόμα: Ανακαλύψαμε το μυστικό λάμψης της επιδερμίδας και δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι